Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Co furt remcáte, kurva. Asylum myslí na všechny, ale vám je to pořád málo. V Titanicu 2 naleznete napětí, akci, lásku, romantiku a nakonec i happy-end. Ale hlavně v něm naleznete humor a není ho málo. Záleží pouze na úhlu pohledu. Ano, je to špatný film a hodně. Ale na druhou stranu je to sranda. - Smích prodlužuje život. - 80 %. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Tento film mi osvětlil další důvod, proč je dobré obklopit se kamarádkami s velkým poprsím - až zůstane člověk trčet na kopii Titanicu, vyplatí se mít po ruce slečnu, která se při pokusu o průchod soustavně se zavírajících dveří zasekne v úzkém prostoru hrudí, aby pak její mrtvé tělo ony dveře trvale zablokovalo. O rozšíření znalosti měrných jednotek o "jeden Manhattan" a poučení, že ve skříni se dá nejen objevit les plný mluvící zvěře, ale i přežít tsunami, ani nemluvě. Trololol! ()

Reklama

Atrekan 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že se Shane Van Dyke zapíše do dějin kinematografické historie jako Lidl Christopher Ray. Kvalitní Rayovka ale potřebuje dvě věci: Zaprvé dostatečně špatný obsah. Zadruhé obsah dostatečně bizarní a absurdní. Zatímco to první Van Dyke zvládá s přehledem, to druhé přece jenom chce ještě trochu vypilovat (i když „KREDITKU, RYCHLE KREDITKU!!!“ předčí leckterou Rayovu hlášku, až Chrisova ruka začíná být celkem nápadná). Fakt, že Chris Ray je doopravdy uveden jako line producer nakonec všechno vysvětluje a, bohužel pro Van Dykea, odebírá i všechen zbývající Shaneův kredit z kategorie „bizarní a absurdní“. Šanci ode mě ještě dostane, ale přece jenom - proč se dívat na špatnou sračku a nepustit si místo ní masterpiece sračkového boha a obecně grandmastera nízkohodnotové poetiky? ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Přistupovala jsem k tomu skepticky a hned úvodní scéna byla fakt příšerná. A stejně tak všechny další, které obsahovaly počítačové efekty. Když ale tohle pominu, tak to vůbec nebyl tak strašný film, který by si zasloužil tolik odpadů. Jde o stejnou úroveň jako u většiny katastrofických filmů a tak je to třeba brát. Nedej bože to snad srovnávat s Cameronovým Titanicem, to je opravdu nesmysl. ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvych minut som vedel ako budem tuto snimku hodnotit. Ludom, ktori stoja za tymto fimom by som uz natocit vela nedovolil. Prvych 20 minut si ludia kyvaju. Tak otravne a odflaknute mavanie na rozlucenie som vo filme este nevidel :). Efekty? V roku 2010 sa odvazit natocit film s takymito efaktami, ufff, to chce odvahu. Podla mojho nazoru nie je potrebne ziadne dalsie hodnotenie. Film by som ale urcite odporucil pozriet, pretoze zistite ako hlboko sa da klesnut pri filmarcine. Toto je uplne dno. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama