Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Titanic byl jen jeden. Z úcty k pasažérům legendární lodi si název Titanic II mohli tvůrci raději odpustit. Ovšem, název vydělává a samozřejmě působí jako reklama k nezaplacení. Musela jsem si několikrát přehrát pasaž, kdy jeden člen posádky říká, že voda má -56 stupňů a tváří se o toho absolutně normálně. Já jsem myslela, že jsem se přeslechla. Jak někdo může takovou blbost vůbec vyslovit. Tohle ale nebyla jediná věc, která mi na tomhle skvostu vadila. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Co furt remcáte, kurva. Asylum myslí na všechny, ale vám je to pořád málo. V Titanicu 2 naleznete napětí, akci, lásku, romantiku a nakonec i happy-end. Ale hlavně v něm naleznete humor a není ho málo. Záleží pouze na úhlu pohledu. Ano, je to špatný film a hodně. Ale na druhou stranu je to sranda. - Smích prodlužuje život. - 80 %. ()

Reklama

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li nějaké studio expert na odpadové filmy, pak je to jednoznačně Asylum. To si tentokrát vzalo na paškál slavnou námořní tragédii a Cameronův film v jednom, Titanic. Titanic 2 úspěšně przní památku této lodi, jejíž vrak se nyní s hlasitým lomozem musí převracet ve svém mořském hrobě. Hlavní postavy hrají asi jako šmoulové hororovou scénu a speciální efekty vypadají jako z omalovánek pro děti z mateřské školky. Producenti navíc zřejmě šetřili i vodou, a proto scény, kdy se vnitřek lodi zatápí, vyřešili velice chytrým způsobem: ozvučením. Na několika místech můžete slyšet, jak se kvanta vody hrnou do lodi, ale vždy z toho vidíte doslova a do písmene jen pár kapek (tedy proud jakým se sprchujete). Opravdu trapný filmový zážitek, kde nic není na hvězdičku a i odpad je vysoké hodnocení. 0% ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Film ako celok nepôsobil až tak strašne a ani veľmi nenudil. Ale keď prišli na scénu efekty musel som sa smiať. Hneď mi bolo jasné, prečo tá tsunami musela prísť v noci (tým pádom nebolo skoro nič vidno - radšej). Pri scéne s rúčkovaním nad elektrickým káblom, som miestami strácal nad sebou kontrolu a mal nutnosť to prepnúť, lebo som nepochopil...(ale myslím, že nie mojou chybou). Po váhaní a premýšľaní dávam 2* - ale to len preto lebo som sa nenudil. ()

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je naozaj katastrofický! Titanic bol len jeden a malo to tak ostať, film sa mal volať nejako ináč...nemá právo byť považovaný za dvojku! Je to to isté akoby niekto natočil film Kájinek II. Dve rôzne príbehy ale podstata je ta istá. A čo sa týka samotného deja tohto snímku tak to bolo len o jednom : o ničom ! Blbosť aká tu ešte nebola ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama