Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 102)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už tak dlouho jsem to chtěla vidět a konečně jsem se k tomu dostala. A musim říct, že jsem nebyla zklamaná, naplnilo to moje očekávání a mě se to líbilo. Justina i Milu mám ráda, docela se mi líbilo jakou mezi sebou měli chemii. Bylo to vtipné a vážně to dokázalo víc než dobře zabavit, a i přesto, že happy-endy nemám ráda, tak tenhle se mi dokonce i líbil. 4* ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Blah... úvodní jiskra se vytratí do půl hodiny a zbytek (celá druhá půlka) je vyloženě za trest. Melodrama s otcem? To jako vážně? Chápu, že zápletka o souložících kámoších není nosná, ale to si vážně nemohli vymyslet něco nápaditějšího? Kromě toho je chemie mezi výtečným Timberlakem (postava debilní, ale on jede) a Milou Kun(d)is postupně silně vyvanutá. Ke konci jsem chcípal nudou a vzpomínal s láskou na Kutchera s Natálkou. Reitman aspoň tušil, co točí za žánr! 5/10 ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

ONA:Čo na tom záchode toľko robíš? ON:Vieš aké je ťažké močiť, keď Ti stojí? ONA: (vidí ho ako sedí na záchode) Ty kadíš? ON: Nie! ONA: Tak prečo sedíš? ON: Lepšie sa to tak ovláda, chceš tu mať bordel?..... Miestami príliš klišoidné a obyčajné, niekedy tomu chýba iskra, občas to ukrutne stráca tempo, ale je to aj úsmevné, v rámci romantických komédií obstojne napísané, príjemné a v niektorých chvíľach výnimočné. Na večerné pozretie s priateľkou ideálne. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake je (překvapivě) dobrý herec a Mila Kunis symbolicky odstrkuje Emmu Stone do více ambiciózních projektů. A film? Ten se dvě třetiny snaží diferencovat od hloupých a konvenčních romantik svěžími nápady a sympatickou ústřední dvojicí, aby v poslední třetině všechno dokonale popřel a za zvuků "Closing time open all the doors and let you out into the world..." od Semisonic sklouzl k tomu, čemu se tak snažil vyhnout. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Něco málo ze života tam je, šikovným scénáristou je to navíc načechráno do velmi efektní dialogové smršti. Bohužel film v závěru dojede přesně na to, z čeho si předtím víc jak dvě třetiny stopáže dělal srandu, tedy na obehraná klišé všech romantických filmů široko daleko… ale díky skvělým hercům mi to připomnělo, že i chlapi mají jemnou citlivou duši, která se občas nechá dojmout. :) [Blbý je, že jediným výraznějším dojmem den po zkouknutí je maximálně luxusní postavička Mily Kunis.] ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama