Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 103)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kombinace překrásné Mily a sympatického Justina je neskutečně povedená. Občas (vlastně často) spolu vypadali opravdu kouzelně. A Justin Timberlake konečně ukázal, že hrát umí. Celý děj je poutavý a plný neokoukaných vtípků a situací. Nechyběla mu přirozenost a šmrnc. Nečekaně u mně také poráží Kutchera a Portman. Za tu roztomilost mám chuť přeceňovat, 4,5*. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake je (překvapivě) dobrý herec a Mila Kunis symbolicky odstrkuje Emmu Stone do více ambiciózních projektů. A film? Ten se dvě třetiny snaží diferencovat od hloupých a konvenčních romantik svěžími nápady a sympatickou ústřední dvojicí, aby v poslední třetině všechno dokonale popřel a za zvuků "Closing time open all the doors and let you out into the world..." od Semisonic sklouzl k tomu, čemu se tak snažil vyhnout. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: To najlepšie sme dostali v trailery,... ostatok je len ukecaná sexom popretkávaná záležitosť, ktorá nemá výraznejšie miesta a šlape podľa dobre známych vopred dohodnutých pravidiel. Tento krát však s Timberlakeom a Kunis medzi ktorými chémia funguje kvalitne a to je pre tento typ filmu najpodstatnejšie. Ak k tomu pridáme (okrem všadeprítomného sexu) pekné zábery LA, NY a výborného Woody Gay Harrelsona :) dostaneme pohodový mix na štandardný večer kedy sa každému niečo ujde ale nikto nedostane už nič navyše :)) ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí naprosto trapného filmu Kamarádova holka, nemůžu jinak než tenhle film vynachválit... Velmi milé, přirozené a romantické pokoukání. Justin Timberlake hrál opravdu přirozeně a upřímně, což se mi moc líbilo a velmi mě překvapil, jak hraje. Mila Kunis je krásná a sympatická a celkově jako pár mi moc seděli. Dojemných chvilek, příjemných písniček nebo ,,vtipných rodičů" bylo ažaž, já se bavila, dojala a happáč jsme tu měli taky. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, od které dostanete přesně to, co čekáte. První polovina se mi líbila o hodně víc než ta druhá. Byla zábavná, příjemná, ani té romantiky tady nebylo zase tolik. Navíc opravdu sympatická hlavní dvojice, která diváka baví a Justin dál přesvědčuje, že herecký talent opravdu má. Ovšem v druhé polovině už se to všechno přepne to toho známého stereotypu. Předvídatelný děj plný klišé a humor se začne pomalu vytrácet. Ale jo, třetí film v tomto roce s podobnou tématikou (Hlavně nezávazně, Láska a jiné závislosti), z této trojice mi Kamarád taky rád rozhodně vychází jako vítěz. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí. Následuje scéna, v níž Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) sledují nepovedené scény z fiktivního romantického filmu, který se předtím ve filmu objevil. (Olafa)
  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)

Reklama

Reklama