Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 103)

Psema 

všechny recenze uživatele

Blah... úvodní jiskra se vytratí do půl hodiny a zbytek (celá druhá půlka) je vyloženě za trest. Melodrama s otcem? To jako vážně? Chápu, že zápletka o souložících kámoších není nosná, ale to si vážně nemohli vymyslet něco nápaditějšího? Kromě toho je chemie mezi výtečným Timberlakem (postava debilní, ale on jede) a Milou Kun(d)is postupně silně vyvanutá. Ke konci jsem chcípal nudou a vzpomínal s láskou na Kutchera s Natálkou. Reitman aspoň tušil, co točí za žánr! 5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s dvojicí, mezi kterými funguje nejen chemie, ale i jejich dobře vypointované dialogy. Mila Kunis je totálně k sežrání a to i s těmi jejími ďábelsky velkými bulvami. Hlavní vyhodou filmu je jeho nadhled nejen nad samotnými herci (Justin zpěvák), ale i nad NY a různými cameo rolemi. Co víc chtít? Zasmál jsem se a nenudil, což byl viditelně účel a jestli to celé má smysl? Jestli má cenu mít dobrého kamaráda s kým spíte? To nechme asi na osobní zkušenosti každého z nás... (ale jestli vedle mě bude Mila někdy ve spodním prádlem říkat, jak jí chybí sex, tak do toho nejdu... až na pátém rande, přeci;-)). ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

ONA:Čo na tom záchode toľko robíš? ON:Vieš aké je ťažké močiť, keď Ti stojí? ONA: (vidí ho ako sedí na záchode) Ty kadíš? ON: Nie! ONA: Tak prečo sedíš? ON: Lepšie sa to tak ovláda, chceš tu mať bordel?..... Miestami príliš klišoidné a obyčajné, niekedy tomu chýba iskra, občas to ukrutne stráca tempo, ale je to aj úsmevné, v rámci romantických komédií obstojne napísané, príjemné a v niektorých chvíľach výnimočné. Na večerné pozretie s priateľkou ideálne. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kombinace překrásné Mily a sympatického Justina je neskutečně povedená. Občas (vlastně často) spolu vypadali opravdu kouzelně. A Justin Timberlake konečně ukázal, že hrát umí. Celý děj je poutavý a plný neokoukaných vtípků a situací. Nechyběla mu přirozenost a šmrnc. Nečekaně u mně také poráží Kutchera a Portman. Za tu roztomilost mám chuť přeceňovat, 4,5*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve všech scénách, kdy Dylan (Justin Timberlake) létá letadlem, mluví o nehodě, při níž přistál kapitán Chesley Sullenberger s letounem Airbus A-320 na řece Hudson. V jednom záběru si lze všimnout, že si Jamie (Mila Kunis) prohlíží Sullenbergerovu stránku na Wikipedii. (Cheeker)
  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)

Reklama

Reklama