Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 102)

Jordan 

všechny recenze uživatele

spamätajme sa, ľudia! tento film je jedna veľká, jalová reklama na rýchly životný štýl, na new york, na reklamu, na to, že je v pohode byť z rozvrátenej rodiny, je to jeden veľký bezduchý kolotoč pekných tvárí a telíčok, ktorý si sám (prepáčte mi za výraz) serie do huby, keď si robí srandu s lacnej romantiky a klišé okolo vzťahov a filmov na podobnú tému, len aby sa stal ukážkovým príkladom jedného z nich; predvídateľné, očakávateľné, málo vtipné, nasilu "pohodové" a dojemné, s jediným kladom v postave (alebo skôr hereckom prevedení) woodyho a jenny a tiež treba uznať, že mila je riadny kunis! inak strata času, radšej si nájdite svojho vlastného kamoša s výhodou a tu hodinu a trištvrte presexujte; ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits funguje v štýle vysoko nasadeného tempa - v dialógoch, v dynamike príbehu a postelových scénach (v ktorých je tam vskutku dosť). Práve "v posteli" sa bližšie zoznámime s Dylanom a Jamie, užijeme si pár dobre fungujúcich vtípkov (Justin parodujúci sám seba), dvojici držíme palce, keď im to klape, prajeme im aby sa k sebe vrátili, keď nastáva kríza a pochybnosti a v tomto tempe a zabehnutých pravidlách film funguje až do konca. Pre mňa najväčšie prekvapenia -Justin ako herec, príjemná chémia medzi Milou a Justinom. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits, to je jasně čitelná rovnice. Sex bez citů a jakýchkoliv závazků. „Problém“ (však) nastává, pokud se (časem) dostaví city. Kdo by to byl (před shlédnutím) řekl, že tahle tuctovka (předem určená k pošlapání a rozcupování? a (ne)jeden by si myslel, že na ní nenechá jednu nit suchou) bude v mnohém pravdivější a upřímnější než snímek http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva-zatracena-laska/, který jsem si střihnul včera a notně si tím pokazil pohodový večer. Zásadní rozdíl je v tom, že snímek W. Glucka si na nic nehraje, je bezprostřední, odsejpá (přesněji řečeno v prvních 2/3), nechybí nadhled, nesnaží se poučovat, moralizovat a jako bonus to ústřednímu duu Kunis – Timberlake náramně šlape a dvojice se bryskně doplňuje. Na což si v případě Justina (ve světle lehce podobných rolí) začínám pomalu zvykat a přestává mě (to) již překvapovat, v případě Mily je to příjemné zjištění (překvapení). Takže: u mě dobrý a to je už od nepaměti za 3*. To i přes fakt, (který zde více než výstižně popsal uživ. O*R*I*N). Na druhou stranu, i to je život. Byť pravda, dalo se k tomu ROZHODNĚ dojít s větší invencí a nadhledem a nikoliv udýchaně doklopýtat, včetně konce, vystřiženého jak z Love Actually. Přesto (v rámci žánru) já byl (převážně) spokojen a tak budu (pro tentokrát) spíš chválit. P.s. Woody Harrelson, to je kapitola sama pro sebe. Jasný důkaz toho, že není malých rolí, pouze malých herců. S ním bych snad i na ten „lov kunďáků“ zašel :-) Ikdyž, přeci jenom bych dal přednost „buchtičkám „ (přičemž, né nutně, těm krémovým). 70% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nevim, co je vtipnejsi, jestli kontrast mezi idealistickým biochlapcem z L.A. a newyorskou headhunterkou, nebo naivita, ze by koncept friends with benefits mohl dlouhodobe fungovat. Nicmene poctive priznavam, ze uz ve tretim filmu v rade Justin N´Sync Timberlake velmi dobre HRAJE. Mozna to ma neco spolecneho s tim, ze vsechny jeho postavy do jedine jsou na mlaskavou hollywoodskou facku. P.S. Zapletku otcem a podobne melodramaticke (=citovevyderacske) linie priste vynechat. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck, Harley Peyton | Hudba: Halli Cauthery | Produkcia: Liz Glotzer, Marti Shafer, Will Gluck, Jerry Zucker, Janet Zucker | Distribúcia: Sceen Gems | Štúdio: Castle Rock Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 111,402,754 $ || Živočíšne svieža prvá pólka je viac než prekvapujúco zábavná, neokukaná ústredná dvojica viac než príjemná. Ako bonus, konečne ukážkové iskrenie i v spálni. A nesklamú ani vtípky vo forme ANTIapple reklamy na iPad (ticho súhlasím s nedomakanosťou giroskopu vo všetkých "i" výrobkoch vo vodorovnej polohe) a zámernému propagovaniu konkurenčnývh topákov, ako je Win7 Touch, SE VIVAZ, Sony Vaio a tak ďalej... Späť k filmu: Druhá polovica podlieha krutému šablónu, a ukopáva celý cirkus do hrobu. Je to škoda, pretože sa to vymykalo bežnosti na 5 hviezd od podobných kusov... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)

Reklama

Reklama