Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (587)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Já jsem se už od puberty cítil trochu jiný." Když jsem si to pouštěl, ani jsem nevěděl, že to mají na svědomí ti dva "parodičtí" patlalové. Snad proto se mi prvních cca 20 minut zdálo, že to je docela fajn parodie. Jenže pak se humor někam vytratil a zbylo jen klasické Stmívání. Které je vlastně parodické samo o sobě a dělat parodii parodie se zrovna nevyplácí. Obzvláště, když jste schopni vyplodit jen cca 5 humorných scének, které pořád dokola opakujete v každé své parodii, což už je jakousi obchodní značkou dua Friedberg & Seltzer. Ale Arielle Kebbel potěšila, škoda, že dostala tak málo prostoru. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí, tomu stojí (vlasy) aneb za časů, od kdy již patizón nebyl jen pěkně hnusná dekorativní zelenina... Ono se říká, že když si člověk chce opravdu užít parodii, měl by většinu parodovaných filmů znát. To ovšem neplatí pro (pa)tvorbu dvojice neunavných žánrových onanistů Seltzer & Friedberg, kterým je šumafuk, jestli původní filmy znáte nebo ne, protože nějaký děj je tu až na posledním místě, přidušený a utopený ve skečích šroubovaných do maximální absurdity. Vampires Suck je pudrem na opruzená chlapská EGA, coby důsledek nejdelší reklamy na gely zvaný Twilight, který se sice zuby nehty snaží přiživit na senza-prima-kůl stylové vlně kolem zmíněné "tupérské" série, ale s podstatou parodie nemá podle mě nic společného. Všehovšudy dva úderný gagy, jedna maximálně přitažlivá Jenn Proske a snaha o jakýsi "příběh" toliko bolavá, jak skříplý varlata v kamaších. Největší plus tak pro mě obstarává využití skladby "If I Was Your Vampire" od Marilyna Mansona (z elegantně temné desky "Eat Me, Drink Me") při závěrečných titulcích. [final rate: 25%] ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

O triedu nižšie ako napríklad Bulšit, ale zas o kus vyššie ako Disaster, Epic alebo Date Movie. Miera trápnosti je tiež pomerne neúnosná, ale zakaždým to zachráni nejaký dobrý gag (aj keď ho potom do kolečka opakujú). Normálne som chvíľu uvažoval nad troma hviezdičkami. Niektoré vtipy sú totiž naozaj dosť vtipné (hlavne segway bol super). A keď už nič, aspoň na tom krásne vidieť, jak moc zlý bol Twilight film. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Twilight sága si o zparodování přímo říkala, a tohle se povedlo. Svojí inteligencí to sice Twilight nepřevyšuje, ale bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní. Nejsem žádný zavilý odpůrce této ságy (jedničce jsem dal dokonce slušné 3 hvězdy), ale samozřejmě to za nic extra nepovažuju a tudíž mi tahle parodie přišla vhod a rparádně mě rozveselila. Team Jacob/Edward je prostě božííí :). /viděno na PC (WorkPrint): 80% a 4*/ ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Možno Twilight a New Moon nestál za veľa, ale prečo by potom tento film mal? Sparodované to nie je bohvieako extra, moc som sa nenasmiala. Pravda, Beccine gúľanie očami malo blízko k tomu Bellinmu, ale po čase to proste začne iritovať. A Jacob s divnými pazúrikmi, chlapatou hruďou, divnými ušami a frňákom či Beccin otec, s nafukovacou Ančou? Podľa mňa sa snažili byť až moc vtipný, čím to celé dokazili. Aj keď Jacobova smečka tancujúca na Raining Man či "Black Eyed Peas" boli nice! :D To proste dali :D ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama