Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

Oonika 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když mi přijde, že mám večer málo posranej učením, tak si pustím nějaký výplod s Magnuskem a hned je všecko ještě horší. Ne fakt, ani by mě asi nenapadlo na to koukat, kdyby tam v komparzu nehrála moje drahá přítelkyně... :-) Každopádně je to hovadina, nechápu, že to naše herecká elita má zapotřebí... Z toho, že tam hraje Bendig, mi šel mráz po zádech, ale aby toho pekla nebylo málo, on tam i zpíval!! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Eh.. co k tomu dodat. Jen má úcta ke stáří a ke všem těm hercům z nichž některé mám opravdu rád, mi brání se tu pořádně rozepsat ... A nebylo by to hezké čtení. Až zase Magnusek vezme do ruky propisku a papír, vyrvěte mu to někdo z ruky, vražte mu do ní koblihu, podejte mu velký čoko milkšejk a všichni budeme spojení... ODPAD ()

Reklama

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek strikes again! A na pomoc si prizval cigana ze Superstar. Jestli nekdo tuhle obezni kreaturu zavcas nezastavi, budeme mit velky problem! Kdo tohle sledoval dele jak 20 minut, je masochista a mel by vyhledat odbornou pomoc. Mimochodem, nevedel jsem, ze se leta z Toronta primo do Pardubic :-)) ()

waits 

všechny recenze uživatele

Je skutečně na pováženou, když při náhodném přepnutí zjistíte, že na jiném programu běží zábavnějjší, lépe natočený a více životný program než Školní výlet a pak zjistíte, že jste přepli postupně na Ordinaci, Policajty z centra a Námořní vyšetřovací službu. Neurazil mě příběh sešlých herců, které už člověk často nevidí (docela rád jsem je viděl, jen mi bylo líto, jak někteří sešli), klidně bych se takto nahozený příběh na úrovni horší televizní inscenace (scénářem, technicky níž) díval, ale bohužel jsem byl fackován celou tou nesympatickou lázeňskou skupinou v čele s Magnuskem. Ten člověk hraje asi stejně jako Agata Hanychová, ale na ni stejně jako skupina starších spolužáků při cvičení rád chvilku podívám. Některé dialogy jsou otřesně prkenné, celé je to odnikud nikam, zamilovaná dvojice z děcáku byla k nepřežití a to jsem ještě netušil, že jedna postava začne zpívat něco vhodného do okresního kola těch populárních zpěváckých soutěží. Zindulka, Švormová atd se snaží, Trojan s Fišerem mají i jakéhosi komediálního ducha (Fišer i přes to, že skutečně nemůže mluvit bez mluvícího přístroje), ale celé je to k ničemu, když nemáte na únosné úrovni scénář, režii, kameru a protihráče. PS. Aha, tak abych si doplnil vzdělání, podíval jsem se , kdo je Bendig a on zpíval ve finále Superstar. Tak žádné okresní kolo, šmarjá. ()

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je jako co? Parta důchodců má na starý kolena slezinu, tak jedou do Lázní, kde jim Agáta předvede svůj nadmutý poporodní hrudník a Martin Hranáč z Vyvolených předvede trapnou ,,gejskou,, show. K tomu všemu Superstar Jan Bendig, jako zpívající pomocník v kuchyni. Bože můj, i ta dálnice D1 má větší úroveň, jak tenhle film---> 10% za mýho oblíbenýho dabéra Petra Olivu ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama