Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Magnusek si v bastardech nastavil vysokou laťku, na kterou se tady ani nepodíval. Je to v podstatě televizní film, který se ale narozdíl od obdobné produkce tv hovna vyznačuje jakousi usmoleností a ulepeností. Dávám o dvě hvězdy víc, protože se jedná o mého oblíbeného zneuznaného umělce, adepta na neobolševický eurokriminál pro popírače tolerance (http://www.protiproud.cz/svet/obcan/svobody/634-jdou-nam-po-krku-a-smeji-se-nam-do-oci-rikaji-tomu-smernice-pro-toleranci-v-prekladu-z-newspeaku-otevrena-cenzura-a-prevychovne-kriminaly.htm) ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Mno, tak přeskočim komentáře typu: Hraje v tom Bendig a proto tomu dám automaticky odpad, a přejdu rovnou k věci. byl jsem na premiéře a musim říci že jsem byl příjemně překvapen, od toho filmu upřímně nečekal nikdo nic, a je pravda že jsem viděl desítky jiných, lepších i horších komedií. Není to žádná sláva, hlavně zvuk dopadl strašně ale svým způsobem mi bylo s důchodci dobře a ten čas utekl jak voda. Jde o to, že jsem si v tu chvilku představil, jak by mě bylo asi tak v jejich věku a teprve pak jsem si to opravdu vychutnal. Je až s podivem že z malého, černého kačátka se vyklubala poměrně pěkná labuť. ()

Reklama

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Nejalternativnejsi z alternativnich, nejpostmodernejsi z postmodernich, aneb pokud jste si mysleli, ze uz jste videli na platne uplne vsechno, tento film vas vyvede z omylu. Totalni dno ceskeho filmu s opetovnou fyzickou i "tvurci" dominanci Tomase Magnuska, ktere se vsak okamzite stava kultem. Pral jsem si, at toto dada-hardcore dilo nikdy neskonci, protoze neco takoveho uz zase dlouho neuvidim - resp. minimalne do chvile, kdy bude mit premieru dalsi opus z pretlakove dilny Magnusfilmu. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nekolik vtipnych hlasek se ve filmu najde, nektere sceny jsou skutecne ze zivota. Vse ovsem produkovano, mnohdy katastrofalnimi hereckymi vykony (musel bych jmenovat dve tretiny hercu) a kamerou. Filmu ani nepridaji pevecke a tanecni kreace rady nasich umele vytvorenych celebrit z televiznich estrad. Dalsi z rady zbytecnych filmu, kdyz opomenu nejake prilepseni pro koncici herce... ()

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je jako co? Parta důchodců má na starý kolena slezinu, tak jedou do Lázní, kde jim Agáta předvede svůj nadmutý poporodní hrudník a Martin Hranáč z Vyvolených předvede trapnou ,,gejskou,, show. K tomu všemu Superstar Jan Bendig, jako zpívající pomocník v kuchyni. Bože můj, i ta dálnice D1 má větší úroveň, jak tenhle film---> 10% za mýho oblíbenýho dabéra Petra Olivu ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama