Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

masekjc 

všechny recenze uživatele

Magnusku Magnusku a já ti tak věřil. Komercí prošpikovaná slátanina, která má sice nadějný námět i příběh ale zpracování je, především díky výše jmenovanému, katastrofální. Nejvíce se dá asi vyzdvihnout demence dialogů a herecký talent rádoby herců. Strom života sice pustil silné (myšleno tučné) kořeny ale hnije už od prvních minut... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne, tohle si legendy české kinematografie, které mají na svých kontech stovky a stovky titulů opravdu nezasloužili. A přitom opět vidět na filmovém plátně Oldřicha Velena, byť je na pár sekund a beze slov…..no jak to popsat, srdce zplesalo. Švormová, Lipský, Zindulka, Trojan, Devátá, Kantorková, Moučková, Srstka, Vondruška, Hardt, Fišer, Riehs, Jirásková, Velen, Navrátil, Jiránková, Kostka…..za to všechno tohle? To má být poděkování? Špatné role ve špatném filmu, po boku Bendiga, Hanychové nebo Hranáče! Magnusku zamysli se už ku..a nad sebou, to tvé chrlení amatérských scénářů nedělá tuzemskému filmu zrovna dvakrát dobře!!! Když si uvědomím, že pro některé zmiňované to byla zároveň role poslední…no není mi z toho příliš veselo. Každému z nich přeji jejich vlastní Babí léto……..bohužel, někteří se ho již nedočkají. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Staří herci buď přehrávají jako Bořivoj Navrátil, protože už to mají za pár a chtějí ještě něco předvést, nebo jako dříve prďák Oldřich Lipský jen stěží odříkají pár vět (u něj štěstí, že se ve filmu nedožil své druhé scény). Jediný Zindulka se Švormovou na to pořád mají. Trojan s Kantorovou mají ke svému štěstí napsané aspoň zajímavé postavy a tak je při jejich scénách aspoň nějaký humor. Většina postav se dá shrnout tím, že jsou ploché a nudné. Pár humorných scén se ale i tak povedlo a samotný námět o bandě chorošů utržených ze řetězu není tak jalový. Jenže je to ostatních stránkách příšerný. A nějaký Bendiga ať si strčej do prdele. Vyzáblej čmoud svým neměněnným projevem (a to i při zpívání) przní každou scénu, kde se objeví. ()

Diego odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek, člověk, který nevystudoval herectví, režii a nic tomu podobného se vrhnuk do světa showbyznysu. A daří se mu plnit si svůj americký sen v čechách. Všechny účastníky chápu, času moc nezbývá a nabídky rolí krom cameo nejsou. Ale Sandra Nováková? Jak tu donutil k vytvoření páru s Bendigem, nechápu. U filmu se dá zasmát, když se na scéně objeví lidi, o kterých jste si mysleli, že už dělaj někde za kasou v marketu viz "vyvolený" Hranáč. Magnusku, dělej, co tě baví, ale pouštěj si to jen doma! ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek strikes again! A na pomoc si prizval cigana ze Superstar. Jestli nekdo tuhle obezni kreaturu zavcas nezastavi, budeme mit velky problem! Kdo tohle sledoval dele jak 20 minut, je masochista a mel by vyhledat odbornou pomoc. Mimochodem, nevedel jsem, ze se leta z Toronta primo do Pardubic :-)) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)

Reklama

Reklama