Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšných hororů mají většinou nevalnou kvalitu. Zrcadla mě docela příjemně překvapila. Ačkoli je příběh hodně předvídatelný a docela naivní, tak dokáže slušně zabavit. Použití zrcadel v hororu je prostě skvělé a i tento celý film o nich je celkem povedený. Sice to už nepůsobí tak originálně a tajemně jako v jedničce, ale určitě potěší jednotlivé zabijačky, které mají šťávu. 55% ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Zrcadla si vyšlápla na podobnou pouť jako třeba série Nezvratný osud nebo Saw. Totiž zatímco jednička byla originál jako poleno, na dvojku aplikovali tvůrci jednoduchý princip, podle kterého se dají natočit kilometry materiálu, přičemž se bude pouze měnit obsazení a způsoby vražd. Jediným společným čibitelem pak bude bubák v zrcadle. Víc prozradit nechci, přesvědčte se sami, ten film není úplný propadák, dá se na to koukat celkem v pohodě. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu méně urážlivé než nedávný sequel 30 Days of Night, přesto citelně pod hladinou průměru. Vymýšlení úmrtí se sice zcela neodfláklo, ale nezajímavá režie jejich potenciál nemilosrdně zabíjí. Ajo, kde jsi? Zkrátka Mirrors II jsou zbytečným pokračováním filmu, který mít pokračování neměl - a když už ano, tak určitě ne takovéhle, které na něj ani nijak zvlášť přímo nenavazuje. 3/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ubrat levných a samoúčelných lekaček a nejednou levných digitálních triků v první třetině a trošku (a stačilo by opravdu jen trošku) znepřehlednit a zoriginálnit hodně předvídatelnou a čitelnou pointu ve třetině poslední, hnedle by to bylo lehce nadprůměrné pokračování horroru, který mě kdysi před lety mile překvapil. Takhle to, i navzdory poměrně promakaným mordům, zůstává pouze čistým průměrem. 2.5* ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Existují 3 druhy sequelů. Dobré, které jsou stejně dobré nebo i lepší než originál. Průměrné, které sice nejsou lepší než originál, ale i tak se na ně kouká dobře a originál nijak nekazí. A nakonec to jsou špatné až hrozné sequely, které působí jako parodie na originál. To je případ Mirrors 2 a člověk se diví nad tím, že tohle někdo opravdu natočil. Pokud nejlepší záběr filmu je na celý komplex budovy MayFlower, ze smrtí se člověku chce smát, nad herci kroutí hlavou a větší atmosféru má i seriál My z Kačerova, tak je něco špatně. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama