Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Rendiss 

všechny recenze uživatele

To si opravdu dělá někdo legraci. Fakt pitomost! První díl s Kieferem Sutherlandem nám stačil, tam našli problém a vyřešili ho! Ale tohle? Co to obsazení? No hrůza! Trapná mrtvola v zrcadle, toho jsem se snad měl leknout? Prosím vás, příště se do takových blbostí nevrhejte. Dvakrát piš, jednou toč! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňovala v komentáři k jedničce, zrcadla ve mně vždy vzbuzovala nepříjemný pocit. To ovšem na faktu, že se ve druhých "Zrcadlech" vytrácí i ta trocha mysterióznosti, nic nemění. Scénář nestojí za nic (nemohla si za to náhodou částečně sama?!?), Nick Stahl působí překvapivě nevýrazně, a i když to bylo uděláno dobře, odtrhávající se čelist byla přeci jen efektivnější než střeva vylézající z dutiny břišní.;-) ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Existují 3 druhy sequelů. Dobré, které jsou stejně dobré nebo i lepší než originál. Průměrné, které sice nejsou lepší než originál, ale i tak se na ně kouká dobře a originál nijak nekazí. A nakonec to jsou špatné až hrozné sequely, které působí jako parodie na originál. To je případ Mirrors 2 a člověk se diví nad tím, že tohle někdo opravdu natočil. Pokud nejlepší záběr filmu je na celý komplex budovy MayFlower, ze smrtí se člověku chce smát, nad herci kroutí hlavou a větší atmosféru má i seriál My z Kačerova, tak je něco špatně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Frederik Wiedmann: 1. Main Title (3:30) ,2. Kayla (1:48) ,3. Slice (2:29) ,4. Alive (2:03) ,5. Run! (1:59) ,6. Who is Henry Schow? (2:01) ,7. Eleanor's Lament (3:33) ,8. Keller Returns (1:27) ,9. Suspicious (2:16) ,10. Loosing Her Up (2:04) ,11. The Murder (1:24) ,12. Want a Slice? (2:37) ,13. At Henry's House (1:18) ,14. A Corpse in the Basement (1:07) ,15. Car Crash (1:21) ,16. Max's Theme (1:24) ,17. Broken Glass for Dinner (1:24) ,18. Nightmare (1:04) ,19. Revenge (1:28) ,20. Arriving at the Crime Scene (1:07) ,21. Reflection (1:20) ,22. In the Basement (3:01) ,23. Mirror Syndrome (2:13) ,24. Breaking Glass (1:01) ,25. It's Over (1:19) ,26. Mirrors II (4:04) , ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavý (a zbytečný) recyklát výtečné jedničky, který se v druhé půli přehoupne v (jak jinak - nepovedenou) variaci Ozvěny mrtvých. Odpustil bych ty úděsný triky (přeci jen bylo to Béčko), odpustil bych mizernou režii i scénář (přeci jen bylo to Béčko), ale neodpustím Zrcadlům 2, že ze svých fanoušků dělají totální blbce (ať už nechtěně a nebo - což je horší - záměrně)! Aspoň, že to rychle uteklo (cca 75min / bez titulků) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama