Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jihokorejského originálu a Ajově Zrcadlech, jsem se rozhodl svou pozornost věnovat i tomuto „volnému pokračovaní“, kterému se příliš divácké přízně nedostalo. Oprávněně? Asi jo, přitom si však myslím, že tento film Victora Garcíi není vyloženě špatný. V konfrontaci se svými předchůdci však tahal za kratší konec, to je jasné. Nejvíce mu ublížilo to, že se každý těšil na nějakou návaznost s tím, co se odehrálo právě v Zrcadlech, což se však nestalo. Scénárista jen okopíroval práce svých předchůdců, od každého si něco vypůjčil a mohlo se vesele natáčet. Jediným štěstím bylo, že do režisérského křesla usedl právě García, který z toho mála dokázal v rámci možností vyždímat alespoň trochu konzumovatelné podívané. Atmosféra tu však nebyla tak našlapaná jako v Mirrors, což bylo jedna z negativ, které tato dvojka byla. Naštěstí se tu objevilo několik slušně zpracovaných mord scén, čímž to alespoň trochu kompenzoval. Ony celkově ty speciální efekty nebyli zas až tak hrozné, jak někteří tvrdí. Já s nimi byl vcelku spokojený. O dost horší už to bylo s hereckým obsazením a hlavně s výběrem hlavního hrdiny. Nick Stahl není špatný herec, ale Kiefer Sutherland byl minimálně o dvě třídy lepší. To už by se spíše dalo polemizovat a srovnávat spíše s asijským originálem, který měl taky pár slabin. Nejen co se herců týče, ale i několika zbytečných / slabých pasáží a nudných dialogů. Mirrors 2 tak díru do světa neudělaly a už ani nikdy neudělají, ale nesouhlasím s tím, že by šlo o vyloženě špatný film. Viděl jsem už mnohem horší kousky, navíc se mi některé okamžiky docela dost líbili. Takže když zavřu obě oči a nebudu se dívat do zrcadla, tak tomu šoupnu průměrné ohodnocení a budu doufat, že neskončím podřezaný nějakým střepem…50% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpocet k tejto ubohosti a zevraj "hororu" bol zrejme spotrebovany na kulisy, kameru a mnozstvo alkoholu, ktory vypil scenarista, lebo scenar bol asi vymysleny v miestnej krcme pod stolom, inak si takuto demenciu neviem vysvetlit. Na vyplatu hercov, rezisera a na samotne natacanie uz asi neostal ani cent. Vsetko spatne : 0 % ()

Reklama

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac som od tohto filmu nemal až príliš veľké očakávania. A to už len preto, že vačšinou tieto pokračovanie nebývajú zrovna najvydarenejšie. Ale toto sa fakt podarilo. Efekty boli fakt dobré, dokonca to bolo o trocha strašidelnejšie ako jednotka. Ale na jednotku to stále nemalo. Bohužiaľ, ale i tak moje hodnotenie je 4/5 ... ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější scénář, který jsem snad v životě nezažil. Průhlednost věcí příštích, nelogické chování, naprosto, ale naprosto chudý killovačky, vyjma sprchy, nevyvážené schéma filmu /první část vykosovací, druhá pátrací/.....na tomhle filmu je prostě špatně téméř vše včetně toho, že první díl to naprosto popírá. Tedy alespoň legendu o zrcadlech. Suma sumárum je to zábava pro náctiletý a pitomce navalného intelektu. Ten jeden shuriken dávám za jakous takous atmosféru, která na mě tu a tam dýchla. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sračkoidní nuda, u které se dá i lehce usnout, aspoň mě se to asi na 5 minut podařilo. Zkušenyho diváky tenhle snad-ani-né-horor nemá čím překvapit. Lekačky jsou nekvalitní, digi efektů moc a triky amatérsky a jdou moc poznat. Gore efekty někoho možná zhnusí, mě zhnusilo hlavně to zpracování. Nemužu řict, že by to byl uplněj odpad, ale taky to není žádnej odvaz. Nestoji to za to, obětovat tomu ani tu hodinu a půl... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama