Reklama

Reklama

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 8

Recenze (99)

tinedzer 

všechny recenze uživatele

Ty vole. To bol ZLÝ film. Pre porovnanie, Turbu som dal 4 hviezdičky. Pretože som po skončení filmu mal dobrý pocit. Po tomto.... Bol som otrávený, vtipné miesta sa ku koncu stávali nevtipnými, boli otravné, príbeh stupídny a infantilný a soundtrack ma totálne zarazil. Accidentaly in love bez slov? Seriously? Takmer odpad. Nechoďte do kina, radšej podporte nejakého bezdomovca alebo dajte peniaze na Dobrého Anjela...ušetríte čas. !Spoiler! . . Vtip s angry birds absolútne dorazil dabing. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tady není co rozepisovat.Od snímku jsem si nic nesliboval a nakonec jsem byl i potěšen.Je to trhlé,ale v tom správném slova smyslu a dokonce se i dospěláci donutí zasmát.Nic extra to není ,jedná se o příjemnou oddychovou záležitost.Sem tam vtip,sem tam grimasa.Děj je zcela nesmysl,ale nezapomínejme,že se jedná o pohádku.Animaci bych zařadil mezi ty lepé zpracované,Vaše dítka určitě zabaví. TRHLÉ!!! ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšila strašně dlouho, jenže do kina jsem na něj samozřejmě nemohla, když jsem chtěla originální znění, ne dabing. Ale nakonec můžu říct, že se čekání vyplatilo. Některé hlášky a scény mě opravdu hodně pobavily. Film nebyl stoprocentní, ale ono se to dalo od animáku pro děti čekat. Vadily mi tam ty "zamerikanizované" scény, které tam opravdu být nemusely. Každopádně Free Birds rozhodně splnil moje očekávání, některé hlášky si budu ještě hodně dlouho pamatovat. Škoda jen, že Owen nedabuje častějc, strašně ráda poslouchám jeho hlas ... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici, keď moriaci len nezáväzne blbnú som sa bavil a smial každú chvíľu. V druhej, keď sa viac tlačí na príbeh, emócie a drámu a humor sa takmer úplne vytratí to zas nestálo za veľa. Animačne prinajlepšom priemerné, ale akcia vyzerala aj na pomery tohto filmu biedne. Nakoniec teda priemerné hodnotenie, čo ma dosť mrzí, lebo spočiatku to vyzeralo na nečakanú pecku. A to som od toho nečakal po ukážkach nič dobré. 6/10 ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Moriaci majú konečne vlastný animák, a dokonca vedia cestovať v čase ! Dejovo primitívny animovaný film, ktorý je určený všetkým vekovým kategóriam, sa rýchlo mení na bláznivú sci-fi komédiu a dvoch výborných postavách, kde ostatné slúžia iba na dotváranie deja. Hlášok a gagov je neúrekom, jednoduchý príbeh prinesie zopár akčných scén v peknej animácii, no do kina by som na to určite nešiel. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Jednu z postav namluvil také Danny Carey, bubeník progressive metalové kapely Tool. (Corpsegrinder)
  • Časostroj STEVE je zostrojený ľuďmi, ktorí nerozumejú reči moriakov. Nemal sa teda kde naučiť s nimi komunikovať. (ČSFD)
  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)

Reklama

Reklama