Reklama

Reklama

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (99)

teseth 

všechny recenze uživatele

Ptačí úlet má asi hlavní a tu nejdůležitější výhodu, že jsem ho viděl po Frozen. Proto mi příběh krocanů připadl jako vlahý déšť po úmorném měsíci vedra. Bylo osvěžující vidět, že pár lidi dokáže zapojit do tvorby scénáře mozek a vytvoří příběh s několika zvraty, hromadou humoru a dobrým nápadem na závěrečné vyvrcholení. Děj rychle odsýpá a vychutnáte si i několik fakt skvělých vtipů, kterým se většina nahlas zasměje!!! A ač někteří nadávají na animaci tak ta rozhodně není tak špatná jak mnozí tvrdí. Krom toho oko a prezidentova dcerka byly hustý!!! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nepřitažlivý námět o dvou krocanech ze současnosti, kterak se pomocí stroje času snaží zabránit prvnímu Díkuvzdání a tím i tradici masivního pojídání svého druhu na tento svátek, se nečekaně podařilo opracovat v koukatelný tvar. Zejména tempařská první polovina sází jeden skvělý vtípek za druhým, pak překvapí docela vážné okamžiky (obětovat se pro hejno) a vše vyvrcholí tak ulítle absurdním řešením, že si z nás tvůrci určitě udělali vědomou srandu. :-) ()

Reklama

tinedzer 

všechny recenze uživatele

Ty vole. To bol ZLÝ film. Pre porovnanie, Turbu som dal 4 hviezdičky. Pretože som po skončení filmu mal dobrý pocit. Po tomto.... Bol som otrávený, vtipné miesta sa ku koncu stávali nevtipnými, boli otravné, príbeh stupídny a infantilný a soundtrack ma totálne zarazil. Accidentaly in love bez slov? Seriously? Takmer odpad. Nechoďte do kina, radšej podporte nejakého bezdomovca alebo dajte peniaze na Dobrého Anjela...ušetríte čas. !Spoiler! . . Vtip s angry birds absolútne dorazil dabing. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Vtipný animák. Jsou to ptáci a jak je známo, američtí ptáci nemají rádi co? Díkuvzdání přece! A tihle nejsou výjimkoou. Když se jednomu podaří dostat milost od toho dne, zdá se, že má vyhráno. Dostane se do bohaté rodiny, nosí bačkory, kouká na tv, cpe se pizzou. Bohužel je ale "Zachráněn". :D a tady to začíná. Dostanou se do stroje času, do dne prvního díkuvzdání. Samozřejmě se zamiluje... atd.. atd.. :) :) Vtipné, milé, nenáročné. Ale Shrek je prostě Shrek ;) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut není úplně nejhorších. Celkem dobrý vtipy, dobrý scénky. Až jsem byl překvapen. Jenže bohužel všechno dobrý skončí tak po půl hodině, kdy se začne cestovat časem a celý to spadne do průměrný šedi, která nikoho nezajímá...A to bohužel trvá až do konce. Zajímavý je pak už jen Dejdar se svym solidním dabingem. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)
  • Časostroj STEVE je zostrojený ľuďmi, ktorí nerozumejú reči moriakov. Nemal sa teda kde naučiť s nimi komunikovať. (ČSFD)
  • Větou: "To jsou ale Angry Birds!" indián odkazuje na hru "Angry Birds", v době uvedení populární hru na mobilní telefony. (Dracconnis)

Reklama

Reklama