Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dabing, který má v češtině Austin, je naprosto dokonalej a z celého pořadu patří k nejvtipnějším věcem. V každé partě totiž musí být nějakej idiot, který se stará o pobavení všech ostatních. Ono se to nezdá, ale čas od času se můžeme něco přiučit, neboť nám je i vysvětleno, k čemu daná položka sloužila a podobně. 7/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"2.000 dolarů je mnohem míň, než jsem chtěl, ale je to lepší než nic, takže jsem spokojený." Opravdu? Poslouchají se ti lidi vůbec? A neexistuje ve městě ještě jiná zastavárna, kde by třeba dostali víc? Asi neexistuje. Já bych tedy pánům zastavárníkům neprodal ani úředně ověřený podpis Járy Cimrmana, ale občas se při souboji s večeří mrknu na to, jak se zkoumá původ věci a jak se lidi nechávají nadšeně okrádat. Alespoň je to poučné. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

jako vždy; klasická kapitalistická amerika, kde chamtiví majitel antikvariátu odprodá blbému konzumentovi cenný drahokam faraona Tutanchamona za 100 babek. Jo, je to jen divadlo, ale občas je to sranda, když se ti kreténi utahují sami navzájem, o kolik moc je Rick plešatej, nebo stařík moc senilní.. "Ricku, mě to zdá jako padělek..,, ()

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Znalec: Má to cenu tak 8 až 10 tisíc dolarů... Zákazník: Super, tak já za to chci 10 tisíc dolarů Rick: Dám vám za to 1500 dolarů Zákazník: OK Jedna věc je, že ten pořad je celkem slušná zábava díky zajímavým předmětům, druhá věc je, že tomu nevěřím ani ň. Už jsem na netu spoustu článků o tom, že většina kšeftů v tomto pořadu, je hraná/domluvená... Jestli nevěříte, koukněte sem: http://centraltendencies.com/2011/03/pawn-stars-is-fake/ ()

Drozdo57 odpad!

všechny recenze uživatele

Vypatlaný zákazník: "Chcem predať tento Gibson Les Paul z roku 1958. Mám ho po dedovi." Chumaj za pokladňou:"Je naozaj z 1958? Potrebujem názor odborníka." Odborník: "Je to naozaj Gibson Les Paul z roku 1958. Je v pôvodnom stave a s minimom chýb. Cena môže byť okolo 2500 dolárov." Chumaj za pokladňou: "Dám Vám za neho 1200 dolárov a to už preháňam!" A ja kričím na telku: "Predaj to na Ebay! Predaj to kurva na Ebay!!!" Vypatlaný zákazník: "Beriem!" Buď je to solídna prehliadka miestnych idiotov, alebo je to nahrané. Tak alebo tak je to tragické a nikto by sa na to nemal pozerať. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Jmění Ricka Harrisona činí 5 milionů amerických dolarů, Corey disponuje částkou 1,3 milion, Richard Harrison vlastní jmění v hodnotě 3 milionů a Austin Chumlee Russell má 600 tisíc dolarů a za jednu epizodu inkasuje 25 tisíc amerických dolarů. (rafix)
  • Pro potřeby natáčení byla část prodejny oddělena, aby do ní neměli přístup turisté. Vše probíhá u jiné pokladny, než kterou lze vidět v pořadu. Turisté alespoň tuto část prodejny fotografovali, a proto lze na pokladně vidět pásku "nefotit tímto směrem". (DexMASTER094)
  • Nejdražším předmětem v zastavárně byla k roku 2014 cigaretová krabička, která patřila J. F. Kennedymu, v ceně 125 000 amerických dolarů. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama