Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

runner85 

všechny recenze uživatele

Predstavte si tú srandu. Mamička sa potajomky stretáva zo svojím bývalým manželom za účelom sexu. Fajčí marihuanu a popri tom začne vlievať do duše múdre reči svojej dcérenke. Tá je samozrejme tiež v šoku. Toho šoku sa aspoň zbavuje rozprávaním žvástov zo svojou peknou kamarátkou. ( tá ukázala hlavne svoje čaro vo filme Cherry ). Mejadny, alkohol, tráva, to všetko je sekundárny dôsledok toho, že im vlastne nič nechýba a nudia sa. THC prednáška bola JÓÓÓP :D Ja to inak vravím stále, ak by po škole išla oberať na osem hodín napríklad hrozno, zberať zemiaky, vytierať dôchodcom zadky, nemla by také problémy, či jej spolužiak sexuje na záchodkoch alebo nie. Alebo aspoň keby sa učila :D Bože a ta otravná Miley Cyrus, je ako herečka tragéd rovnako ako ja :D ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je to prachbídné a výlučně pro ženy. Je to tak blbé, až se člověk musí smát. Režisérka Líza je buď dvacetiletá puberťačka nebo čtyřicítka s pořád trvající pubertou. Každý rozumný divák bude nevěřícně kroutit hlavou, co za PÍČOVINY se v tomhle blevajzu řeší. Citlivé dívky (10 - 14 let) tento snímek opláčou. 5% ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

O čem, že to bylo? Jakási puberťačka jakoby stylem "hraní" a žvatlání místo mluvy z oka vypadla Shannen Doherty a její postpubertální matka Demi Moore, která neví co s roupama a tak po rozvodu laškuje s ex-manželem atd... Šílená cípovina kde jste svědky hned několika dějů najednou. Uvedu příklad: žena se svým ex-manželem střih a najednou jste u holky co kreslí na záchodkách srdíčka se jmény střih pak se objeví záběr, kde můžete vidět slečnu, která si chatuje po webce s neznámým ctitelem a strká webku do útrb sirového kuřete načež on si u toho pravděpodobně....však je to všem jasné. Já fakt nechápu co je vtipného(romantického nebo dokonce dramatického) na tom, že žvatlající Miley Cyrus přeříkává monotónně svůj text a nebo že se u její hlavy při nočním polehávání u noťasu objeví chat z xicht-knihy. Nudné a ani Ashley Greene to nezachránila - a to je co říct. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je to až příliš sladké a hrajou tam samé buzničky a k*rvičky hollywoodu. Jenže mě se to tolik líbilo. Nezobrazuje se v hodnocení závist? Film nepřináší nic nového, ale také na něm není vyloženě nic špatně. Přiznám se ovšem, že jsem neviděl předešlé díla, z kterých to čerpá, a možná je vidět, tak bych tomu plnou palbu nedal. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)
  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)

Reklama

Reklama