Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla z celé série rozhodně nejslabší a nejhorší. Trojka už je zase celkem funny. Ostrov se mi libí, zpívání již nehraje hlavní roli a je odsunuté na vedlejší kolej. Děj na ostrově je celkem zřejmý a jednoduchý, najít chipmunky a přes drobné komplikace opustit ostrov (to píšu jen pro ty hlupáky co děj neobjevili)... Dvojka mi přišla chvílemi až trapná, zatím co trojka už si zase drží onu úroveň pohodové rodinné komedie. Jestli si někdo troufá soudit, že se to ani dětem líbit nebude, pak se proberte!!! Zajděte si do nejbližšší školky a podívejte se kolik žáků má aktovku s Chipmunky, a já si myslím, že co se týče hodnot tohoto fimu, nebudu se bát ho dětem nikdy pustit, protože Alvin a celá ta skupinka opravdu působí dojmem dětí, které dělají chyby a hlouposti, ale jsou schopni se ponaučit, A Jason Lee, když by si odpustil to svoje stále řvaní: "AAALVINéééé" tak by možna vyniklo, že hraje opravdu výborně svoji roli rodiče. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Už to nemá čím prekvapiť a priniesť niečo nové. Chipmunkovia v treťom pokračovaní už len varia z vody a všetko už začína byť veľmi obohrané a bez akéhokoľvek zmysluplného nápadu. Snaha síce bola zabudovaním deja do prostredia opusteného ostrova, ale nevyšlo to. A k tomu je ten film tak upišťaný, že vám proste začne po 10 minútach liezť na nervy. Preto u mňa len podpriemerný snímok, ktorý by už nemal mať ďalšie pokračovania. 40 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri zablšené samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Horko ťažko som to predýchal. Avšak v záchvate môjho iracionálneho filmového masochizmu som si pozrel aj tretie pokračovanie, ktoré bolo natočené v roku 2011 pod názvom "Alvin a Chipmunkovia 3" (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Ich vianočná plavba na luxusnej zaoceánskej lodi, vo mne ešte väčšmi utvrdila odpor ku týmto afektovaným, uškriekaným, animovaným vevericiam. * ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Přátelé, kolikrát jste četli, nebo viděli film o tom, jak se člověk dostane na opuštěný ostrov a tam zažívá dobrodružství s domorodci. Podle mě to zná každý a zřejmě po nějaké době to přijde už celkem nudné, aby se to opakovalo u dalšího filmu... bohužel tomu tak doopravdy je ve třetím pokračování našich superhvězd a Chipetek, kteří se opravdu ocitnou na opuštěným ostrově a aby to nebylo málo, tak na tom ostrově už žije slečna Zoe, prakticky bez jídla 10 let a v dobré náladě, ačkoliv nemohla stále najít skrytý poklad. Do toho Dave se je snaží najít a Ian si k tomu vezme pelikáni oděv a chová se s prominutím jak magor. Aby toho nebylo málo, tak se ze Simona stane romantický francouz, kterého kousne had. Není to už přehnané? Nesmí chybět ani nálož už oposlouchaných písniček jako Bad Romance, Firework. Pár momentek mě ale pobavilo, třeba jak Alvin zvolal: "Au moje kuličky" při souboji o jídlo s Mangem. Možná ale to ale přehnali s hazardem na lodi. Přece jenom jsou ještě Chipmunkové děti a Alvin se oblékal až moc společensky, až to bolelo. Film jsem si ale užil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama