Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

Olík 

všechny recenze uživatele

Potřetí jsme si společně s Jasonem Lee mohli zplna hrdla zakřičet „Alvinééééééééééé“………tentokrát ala Robinson Crusoe šmrncnutý Tarzanem. Pokud mohu soudit, tak „trosečník styl“ sluší Alvinovy a spol. o chipmunčí chlup víc, než předešlé dvě pokračování. V Chip-Wrecked se přesouvá zpěv (jestli lze tedy chipmunčí skřeky zpěvem nazývat) a sním spojené eskapády lehce na druhou kolej a jde více o dobrodružství a bezprostřednost. To je fajn, ale jinak se film v porovnání se svými předchůdci nikam příliš neposunul a stále zůstává záležitostí pro později narozené. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Oproti otřesné dvojce to jde, je vidět, že tvůrci se chtějí posunout dál a tak vymýšlejí čím dál tím pestřejší zápletky. Prostředí ostrova sedělo všem zúčastněným. Jason Lee zkrátil sestřih, krapánek zhubl a opět tahal film ke dnu. Je celkem kýčovitý a moc neumí prodat svojí práci, ale nijak nevyčnívá, protože všechno ostatní charaktery (hlavně ty lidské) jsou bídné taky. - 4/10 - ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri zablšené samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Horko ťažko som to predýchal. Avšak v záchvate môjho iracionálneho filmového masochizmu som si pozrel aj tretie pokračovanie, ktoré bolo natočené v roku 2011 pod názvom "Alvin a Chipmunkovia 3" (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Ich vianočná plavba na luxusnej zaoceánskej lodi, vo mne ešte väčšmi utvrdila odpor ku týmto afektovaným, uškriekaným, animovaným vevericiam. * ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí nesnesitelné jedničky, a v druhém plánu perverzně zábavné dvojky... Autoři tentokrát naprosto rezignovali na jakýkoliv děj a film je tak především sledem epizodek, jejichž jediným účelem je posunout se od jedné písničky ke druhé, bez ohledu na jakoukoliv logiku. Vtip naopak nastává v momentech, kdy se parafrázuje, nebo se prostě dělají věci, které jsou natolik zhovadilé, že se musí jednat o záměr. David Cross, který za celý film nevyleze z kostýmu pelikána a po celou dobu jen cynicky glosuje veškeré to šílené pobíhání, pak nasazuje vší té absurditě korunu a hodina a půl na pustém ostrově tak vlastně uteče dřív, než to člověka začne vyloženě srát. Překvapivě funguje i motiv dospívání, a nakonec, pár perverzních momentíků se také najde... Kdyby na podobném konceptu postavili 4. díl a poslali veverky do vesmíru, vlastně bych se nebránil. Humor by zůstal a kvíkání? In space, no one hear you squeek... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama