Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

draggo 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle hodnotím celkem pozitivně. Chválím výběr poroty, Jan Kraus je příjemně vtipný, Jaro Slavik to bete zase z toho profesionálního hlediska a Lucku Bílou mám prostě rád :) Moderátorské duo též příjemně překvapilo, jsou celkem vtipní a společně s porotou působí jako takový "svěží vánek" mezi všemi těmi Superstar, Xfactor, Talentmania atd, kde se střídá furt stejná parta ( a zvlášť ten idiot Mareš). Co se talentů týče tak pár se mi jich opravdu líbilo - ten iluzionista co předváděl jak si řeže jazyk vede, dál se mi líbila ta holka co dělala krasojízdu na kole a zpívající sestřičky na závěr. Jiná vystoupení pobavila (baby rap), další znechutila (ten žrout). //EDIT 5.9: No psal jsem že další díl si ujít nenechám, ale nakonec zvítězila lenost jít o patro níže a zapnout televizi. Každopádně pokud máte rádi soutěže typu Superstar, Xfaktor atd, tak je ČS má talent dobrou volbou. /viděno v TV: 75% a 4*/ ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zavedený formát nezklamal. Tedy abych to uvedl na pravou míru - Prima nezklamala, protože už před lety to bylo naopak - Nova s velkým "haló" přitáhla Velkého Bratra a Prima kontrovala obdobnou reality show VyVolení. Ač nadcházející ročníky neměly směrodatnou sledovanost, zde Prima jasně uhájila svou vedoucí pozici coby nejlepší inteligentně-komerční televize. Teď se role obrátily a Prima opět prokázala, kdo je lepší. Ano, Nova má (z pohledu nemainstreamového diváka) handicap formou úděsných bavičů Trošky, Mareše a Šeredové a to je ještě víc nudné v kontrastu ostříleného Krause nebo dvojice Prachař-Rausch. Souběžně s mým komentářem vyšel na Novinkách článek (zřejmě propaganda Novy) http://www.novinky.cz/kultura/209964-cesko-slovensko-sice-ma-talent-ale-moc-prekvapeni-se-nekonalo.html Očividně zklamaná z přebytku hudebních čísel. Co asi čekali, když v Americe i Británii bylo to samé? Copak někdo chce, aby se vytratilo klasické "Co čech, to muzikant." ? Chválím nejen úspěšné okopírování světového formátu (VČETNĚ srandistické dvojice v zákulisí) ale i výběr čísel, který jen v prvním díle obsáhl vše od hvězdné pěchoty (a nejen pěvecké) po úspěšné lidi ve všemožných oborech, kde se hraje na styl a skóre za triky. A už jen za ty metalové děti hvězda vzhůru. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus je obrovsky tahak a tim, ze ho Prima ziskala, udelala to nejvetsi terno! Divam se jen kvuli nemu, protoze se jeho nezmerny vtip a inteligence muze projevit zase trosku jinak nez u cervene pohovky. Jaro Slavik je taky vcelku koukatelny a kdyz ho srovnam s narcisem Haberou, je to uplne jina liga. Takze muzska cast poroty mi sedi, problem mam s Luckou Bilou. Je moc rozjivena a urvana, precitlivela a prehnane srdecna. Ostatne jako vzdycky, ale nikdy jsem na ni nemusela koukat tak dlouho, protoze vetsinou zacala brzo zpivat nebo si jen v rychlosti prevzala cenu. Tady trpim! Ovsem kluci ze zakulisi mi to vynahrazuji. Slusne se snazi kopirovat Anta a Deca a ackoli jejich velikosti nikdy nedosahnou, s vycpelym Maresem se to neda vubec srovnavat. ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

909. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) 3* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama