Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ako u všetkých súťaží tohto typu je najlepšou fázou tá úvodná a nie finále. Prichádzajú ľudia o ktorých nič neviete, neviete čo čakať a môžu ohúriť, alebo pobaviť svojou trápnosťou. Druhé a neviem aké kolo je už len opakovaním toho istého bez spomínaného efektu prekvapenia. Najviac mi vždy vadilo to, že sa to volá Česko Slovensko má talent a chodili tam uzbekistánskí žongléri a spol. ()

zlabus

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu, ale za jeden viděný díl (myslím, že byl v pořadí třetí) veliký palec nahoru. Ve srovnání s nováckou Talentmánií jasně a s přehledem několik koňských délek vítězí Prima. Myslím, že na nově se už teď múžou zlehka obávat podobného průseru, jakým byl Big Brother. Prima pořad koncipovala šíleně svěže, využila neokoukaných moderátorů, zábavné poroty a HLAVNĚ (narozdíl od novy) se nesnaží útočit na slzné kanálky televizních diváků (ještě jednou uvidím plakat Trošku tak budu zvracet ), nebo aspoň zatím ne. Za to veliké díky. Každopádně jsem zvědav, jak to půjde dál. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

První a jediný díl který pro mě zůstává zajímavým. Uznávám ho, protože zde máme možnost opravdový talent vidět. Je krásné dívat se na člověka, který má pro něco nadání a um. Já jsem talentovaný přes režii v žánru horor (alespoň si to myslím) a sám bych jednou chtěl natočit kvalitní horor. Také zde nepřehrávala porota, jako v pozdějších řadách. Poslal jsem dokonce i premium sms soutěžící dvojici DEA MAN, která nakonec spravedlivě tento ročník vyhrála. Příjemnou zábavu! ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dovolím si zatím zhodnotit úvodní show, která mě příjemně překvapila. Super neotřelé moderátorské duo, dost možná nejlépe složená porota a hlavně výběr zajímavých lidí v přenosu. Bylo by to spíše na 3*, ale během pořadu jsem párkrát pro porovnání přepnul na konkurenční nováckou Talentmánii a to co jsem tam viděl mě definitivně utvrdilo v tom, že Prima předvedla silný nadprůměr na poli televizní zábavy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama