Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Musím dát poměrně vyšší hodnocení naproti konkurenční novácké Talentmanii. Nejen, že na nás nekouká okoukaný Mareš a je zde obměněn starým dobrým Rauschem a relativně novou tváří Jakubem Prachařem, ale hlavně se nesnaží udělat z člověka jen z principu tvora hloupého a má tento pořad alespoň nějakou důstojnost. Je pravda, že plačící Bílá není výhra, natož tak relativně arogantní Kraus, ale stále to má na vrh než už zmíněná capina. Že by to však byl pořad, který mám zapsán v denním programu, to tak opravdu není. ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dovolím si zatím zhodnotit úvodní show, která mě příjemně překvapila. Super neotřelé moderátorské duo, dost možná nejlépe složená porota a hlavně výběr zajímavých lidí v přenosu. Bylo by to spíše na 3*, ale během pořadu jsem párkrát pro porovnání přepnul na konkurenční nováckou Talentmánii a to co jsem tam viděl mě definitivně utvrdilo v tom, že Prima předvedla silný nadprůměr na poli televizní zábavy. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus je obrovsky tahak a tim, ze ho Prima ziskala, udelala to nejvetsi terno! Divam se jen kvuli nemu, protoze se jeho nezmerny vtip a inteligence muze projevit zase trosku jinak nez u cervene pohovky. Jaro Slavik je taky vcelku koukatelny a kdyz ho srovnam s narcisem Haberou, je to uplne jina liga. Takze muzska cast poroty mi sedi, problem mam s Luckou Bilou. Je moc rozjivena a urvana, precitlivela a prehnane srdecna. Ostatne jako vzdycky, ale nikdy jsem na ni nemusela koukat tak dlouho, protoze vetsinou zacala brzo zpivat nebo si jen v rychlosti prevzala cenu. Tady trpim! Ovsem kluci ze zakulisi mi to vynahrazuji. Slusne se snazi kopirovat Anta a Deca a ackoli jejich velikosti nikdy nedosahnou, s vycpelym Maresem se to neda vubec srovnavat. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu tvrdím, že tato show na britský originál zkrátka nemá. Neporovnatelně horší střih, ničím nevynikající výběr talentů (způsobený asi menší rozlohou ČR a dvěma talentovými soutěžemi najednou) a porota, která svými komentáři typu: "Fantastický," nebo "Mně se to líbilo," nesahá konstruktivní kritice Simona Cowella, Pierse Morgana a Amandy Holden ani po kotníky. Možná se to časem rozjede a objeví se zajímavější účinkující, pro mě, jakožto pro člověka žijícího v Británii, je ale tato soutěž už odepsaná. Vyhledávat si někde na internetu epizody pořadu, který nemá to správné kouzlo, zatímco v televizi běží nesrovnatelně lepší a zajímavější verze, zkrátka jaksi nedává smysl. (Více ke srovnání české a britské verze jsem napsala v komentáři k Britain's Got Talent.) | Dodatek 7. dubna 2011: Pár měsíců po konci přihazuju třetí hvězdičku, jelikož někteří soutěžící (Zuzana Sapárová, Richard Nedvěd) mě během pozdějších auditions zaujali a i porotci mi nakonec byli sympatičtí. A už jen za to, jak inteligentní byla celým svým podáním tahle show v porovnání se současnou nováckou superstar, si to průměrné hodnocení zaslouží. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama