Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Handle 

všechny recenze uživatele

Na britskou verzi to asi nemá, přesto musím říct, že Tv Prima si s tím pohrála velmi dobře, úroveň tam je vidět! Porota se mi také velmi líbí - neuráží, je vtipná, to samé moderátorské duo. Sleduji to, i když nemůžu říct, že bych z toho zase vstával ze židle, někdy více zábavné, někdy méně. Myslím, že 3* jsou akorát.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Znova začal ďaľší z veľkých súbojov komerčných televízií o gaučového diváka. Dokonca veľký federatívny súboj. Česi a Slováci hľadajú talent. Na jednej strane stojí Markíza s Novou so svojou „Talentmániou“ a proti nim TV JOJ a Prima s konkurenčným projektom „Česko Slovensko má telent“. Druhí menovaní to jasne vyhrali. Vybrali rešpekt vzbudzujúcu porotu, zvolili atraktívne prostredia, majú omnoho zaujímavejších súťažiacich, kvalitných moderátorov, výborné technické a štedré finančné zabezpečenie. Keďže som „Talentmániu“ označil ako odpad, tak tým pádom musím show „Česko Slovensko má telent“ oceniť aspoň troma hviezdičkami. *** ()

Reklama

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

Wladi.mir odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry za odpad, ale jen to ukazuje jaká je inteligence obou národů, není to nic než jen reality show, která vidělá miliony. Ano, závidím! Tohleto rejžování zlata jde úplně mimo mě. A proto se nekoukám na televizi! Závěrem mě mrzí, že k tomu zlákali Krause. A pokud jde o talentmanii nebo tohle, je to jen další příklad o blbosti národa. => sledovanost (neútočím na národ jen na to co sleduje) :-)) ()

danco123 odpad!

všechny recenze uživatele

Show tohto a podobného formátu ma nebavia a pre mňa je to len strata času. Môžem povedať že väčšina ľudí sa príde do takejto súťaže zosmiešniť a presláviť v tzv. našom "showbiznise" čo považujem tiež za poriadny odpad. Neviem čo mám k niečomu takémuto aj napísať. Pre mňa to je absolútny odpad, ktorý si nezaslúži ani len bod. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama