Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Show 8/10/// +skvělí moderátoři (zábavní), překvapivě naprosto úžasná porota, pořad se divákům nevnucuje, hodně skvělých talentů (můj favorit Radek Bakalář, MAKO! MAKO! a Mighty Shake Zastávka) -finále, čekal jsem že všechny talenty uvidím vícekrát, takže mi vlastně "délka pořadu" nevyhovovala, už je konec a já bych chtěl ještě/// Přesto že jsem o této soutěži tolik nevěděl (neznal jsem jak vypadá její průběh) tak talenti z Britské a Americké verze mě mnohdy ohromně udivovali. I proto jsem se velice dlouho těšil až vznikne česká verze. To že budeme moct srovnávat i s pořadem Talentmánie jsem vůbec nepočítal. Takže tady v tomto pořadu, který vychází ze zahraničního originálu je vše jak má být. Dva moderátoři, příjemná, vtipná ale i úderná porota. Kraus nejvíc bavil a Bílá velice příjemně překvapila (její smích) a celkově byl pořad na úrovni, nebyl přehnaný, trapný ani plánovaně vykalkulovaný. Já se skvěle bavil a je opravdu škoda, že jsem si soutěžící ještě víc neužil. Myslel jsem si že potom jak se dostanou do finále budou ještě večer co večer něco předvádět a že se budou vyřazovat postupně. Taky jsem chtěl vědět jak se celkově umístili a přitom jsem se dozvěděl jen dělené druhé a třetí místo a vítěze. Což je trošku škoda, ale jinak super a doufám, že bude další ročník./// Celkem 80%/// ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

konečně se objevilo něco co je jen česká verze americké show a já jí nemusím dát odpad kvůli tomu že je to moc trapné.Tady si lidé mohou přijít s čímkoli chtějí a pokud jsou v tom dobří a zaujmou tak postupují.To je podle mě fér.Tady nikoho nemůže ovlivnit to jak vypadá jako u Superstar.To je fér.Nikdo z porotců se tu nechová jako namachrovaný Rytmus.To je ještě více fér.Tahle soutěž má fajn porotu mezi níž není Rytmus ani Farná a fajn moderátory mezi nimiž není Leoš Mareš.Na toto česká televize čekala!Ale pořád jsme to jen ukradli Američanům,takže proto jen tři hvězdičky. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Castingy vynikající, dojemné představení Zázrivého bylo trumfem, který si Prima pečlivě hýčkala až do konce soutěže. Velký třesk příšerný, semifinálové vystoupení někdy lepší, někdy horší a finále bylo z mého pohledu na úrovni těch vyvedených semifinále. Celkem to jsou velmi pevné 3* za pěknou show, která na plné čáře přejela Nováckou Talentmánii. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama