Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Handle 

všechny recenze uživatele

Na britskou verzi to asi nemá, přesto musím říct, že Tv Prima si s tím pohrála velmi dobře, úroveň tam je vidět! Porota se mi také velmi líbí - neuráží, je vtipná, to samé moderátorské duo. Sleduji to, i když nemůžu říct, že bych z toho zase vstával ze židle, někdy více zábavné, někdy méně. Myslím, že 3* jsou akorát.. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně došel talent i do Čech. Bohužel pro něj Nova vytvořila velmi poškrábanou kopii, čímž jim ukradla spoustu dalších talentů, proto jsem Talentmanii už poslal odpad. Jinak kupodivu mě těší v porotě Honza Kraus, který mi je někdy docela nesympatický, ale tady mu to docela sedí. Lucka Bílá je krásně spontánní a Slávik je z nich asi nejlepší. S moderátorama taky nemám problém, ikdyž v semifinále je malinko znát nezkušenost Prachaře, který místy v moderování tápe. Talenti jsou někteří skvělí, někteří méně. Vadí mi, kolik postoupilo do semifinálových kol zpěváků, od toho máme snad Superstar. Já chci vidět nějakou excelentní show, jako předvedli třeba ti 4 kluci na bicí a bohužel nepostoupili. :-( Naopak třeba postoupila úplně jalová Dominika Hašková. Tím mě jako národ dost zklamal, myslel jsem, že češi mají hudební sluch. Ale jinak když vymažu otravné reklamy, tak nemám co bych jako show ČS MÁ TALENT vytknul. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale sračka!!! Smát se debilům a kreaturám už je trochu pasé, to mě bavilo tak ve Freaks, ne dnes. A že tam tu a tam někdo parádně zahiphopuje? Blééé, fuj, shit. Stejně jako padesát cigi kopií black$whita Majkla Džeksna. A na tu ciginu Černobílou a její lekací kvičení jsem si vypracoval 100% alergii po cca 5 minutách! ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

To hlavní co mě tady irituje jsou situace, kdy si dovolí na pódium pustit někoho, kdo to nemá v hlavně 100% v pořádku a navíc je postarší a od diváků sklidí pískot. To je prostě nevkus nevkusu, ale jinak velice svěží. Jan Kraus je borec a dvojice moderátorů je nesmírně sympatická. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, ale zatím to vypadá na jasné vítězství PRIMY. (70%) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

V neděli večer jsem nepřepínala a vyhrála u mě Nova. Druhý den (30.8.2010) jsem ale díky internetu měla možnost vidět konkurenční pořad a vítězem na plné čáře je u mě televize Prima. Výborná porota a hlavně fantastičtí moderátoři udělali své. Paráda. S vítězi celé show jsem spokojená, ač jsem takový výsledek nečekala. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama