Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

StrYke 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden chlapík a ten se takhle rozhodl zajít si na lov. Ale ne na jen tak ledajaký lov, hodil na sebe zimní bundu a vyšel si na parkoviště, kde byla i čistě náhodou bankovní budka. Tak čekal a čekal, dokud nedorazili tři podnapilý dvacátníci a do budky nevešli. Tak se před ní postavil a čuměl. Zrovna se zamýšlel co jim udělá, když o něm začala trojice mluvit, co tam dělá atd. Co taky může normální člověk dělat na parkovišti nebo u bankomatu, že? A teď najednou ten chlapík zavětřil zvuk, otočil se a uviděl jiného chlapíka jak venčí psa. 'Zabiju ho, aby ti tři věděli, že to myslím kurva vážně', řekl si v duchu. ************ Byla jednou jedna trojice spolupracovníků, kteří si cestou z mejdanu smysleli si zajít na pizzu, ale neměli peníze, takže museli zastavit u bankovní budky. Když v ní zrovna vybírali peníze, uviděli fakt hodně divnýho týpka - měl zimní bundu!!! WTF?! 'Fajn, hlavně klid', řekli si. 'Určitě je to jenom nějakej bezďák co chce drobáky'. 'Tak proč nejde k nám a jen tak tam stojí?' 'TAK JE TO DŮCHODCE! Ti přece taky jen tak čumí beze slova na lidi.' Takhle se tam nějak hádali, když ten týpek umlátil nějakýho chlapa se psem. 'Fajn, je to důchodce kterýmu nedali léky nebo mu vyprodali zlevněný zboží' ***************** A TAK TO VŠECHNO ZAČALO ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „ATM“ je pro mě zklamáním, protože jsem si myslel – po zhlédnutí traileru – že by to mohl být dobrý thriller. Není to dobrý thriller, protože nebuduje napětí dobře. Zajímavá výchozí situace je vedena do konce očekávaný a nezajímavým způsobem, aby pak byla nasazena pointa, která je v duchu celého filmu unylá a nezajímavá. Slabé, ale přece jen by to mohlo někoho oslovit. V televizi. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kdy vás více než, co vidíte, děsí celá situace. Mohli jsme vidět plno variací, ve výtahu, v domě, na ostrově. Dějový základ je jednoduchý, skupinka lidí uvězněná (někým, něčím..) v prostoru z neznámých důvodů. Klíčem, aby film nebyl jednoduchý, je scénář a dobře vypointovaný námět. Tady se všechno povedlo na půl. Nebudu rýpat, že oběti mohli uprchnout několikrát. Spíše nepřekousnu slabé vyústění a nevysvětlení motivace. Jinak jde o průměrnou jednohubku. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

ATM: Ass To Mouth je fakt jak, když vám někdo nasere z prdele do huby. Jeden z nejdementnějších slasherů, co jsem za poslední roky viděl. Trojka kravaťáků po lobotomii se dobrovolně zavře v budce s bankomatem místo toho, aby před tim nemluvnym bubákem v zimní bundě utekli... následuje sled více či hodně kreténských situací, který by nevymysleli ani chovanci psychiatrický léčebny. Záporák absolutně bez charismatu a ten titulkovej dovětek, jak to měl týpek krásně promyšlený a narýsovaný (nejspíš student stavební průmky!) mě vyloženě vytáčel! ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(130/2012, DVDRip) / Osobne by som videl film skorej v pozitínom svetle. Aj keď ma miestami začínali chytať nervy z konania postavičiek, radím vešetkým, tieto emócie treba rýchlo potlačiť. Ak sa vám to podarí čaká vás obstojný thriller (trochu samozrejme aj horor) typu tzv. obmedzeného priestoru (typický predstavitelia napr. Phone Booth, Frozen, Buried ...). A vôbec, už len pre ten nápad a názov filmu idem nad aj vďaka skvelej atmosére nad obligátny priemer. (7/10) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)
  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama