Reklama

Reklama

Vrtěti ženou

  • Velká Británie Hysteria (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý doktor Mortimer Granville, snažící se bojovat se zastaralými metodami používanými v medicíně na konci 19. století, se kvůli špatné lékařské péči a špíně na oddělení pohádá se svým šéfem ve Westminsterské nemocnici a opět se ocitá na dlažbě. Přestože mu jeho nejlepší přítel, syn jeho poručníků Edmund St.John-Smythe, nabízí peníze, začne si hledat nové místo. Nakonec nabídne své služby doktoru Robertu Dalrympleovi, který se specializuje na ženské nemoci, především na v tu dobu velice oblíbenou „hysterii“, kterou vykládá jako důsledek „přecitlivělé dělohy“ a vypracoval si i vlastní léčbu. Ta spočívá ve vaginální masáži, kterou si jeho pacientky – bohaté paničky, které jejich manželé zanedbávají – nesmírně chválí … Brzy do své „metody“ zaučí i Mortimera … Ten se seznamuje i s jeho dcerami, z nichž starší Charlotte pracuje v útulku pro potřebné a je to velice sebevědomá, moderní a vše nové propagující mladá žena. Naopak mladší Emily je poslušná dívka, vedená k práci v domácnosti, o níž její otec soudí, že se jednoho dne může stát výbornou manželkou nějakého lékaře. (TV Prima)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (579)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Johan Lisa Dyer, Stephen Dyer, Howard Gensler | Hudba: Gast Waltzing, Christian Henson | Produkcia: Tracey Becker, Judy Cairo, Sarah Curtis | Distribúcia: BIM Distribuzione | Štúdio: Informant Media, .... || Netradičné, odvážne, miestami zábavné. Ako krásne sa emočná linka rozbieha v prvej polovici, tak jej dochádza dych v tej druhej. A tu je to neodpustiteľné, pretože bez nej sa zo snímku stáva dokument o orgazmickej továrňi. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

KOUSEK DĚJE. Milé děti, bylo nebylo jedno daleké království plné neuspokojivých mužů a tudíž i neuspokojených žen. Lidé byli tak nešťastní, že hledali pomoc všude možně, ale nenacházeli ji. Až jednou přišel mladý pohledný muž, který s pomocí svého kamaráda sestrojil zázračný přístroj a znovu tak vrátil ženám úsměv do tváře. Nakonec mladík prohlédl i v osobním životě a vzal si tu pravou princeznu. A to byla, milé děti, pohádka o vynálezu vibrátoru. _____ Přesně jako pohádka s lehce pikatním nádechem totiž film působí. Předvídatelný, plný klišé a očekávaných vtipů, ale zároveň i milý, úsměvný a pohodový se šťastným koncem. A to dokonce i pro královnu Viktorii. /24. 2. 14./ ()

Reklama

venus 

všechny recenze uživatele

Pravdivý příběh o vzniku vibrátoru, první asociace provokuje všelijaké oplzlé a vulgární scény s primitivním scénářem. Ale není to tak! Vrtěti ženou je neskonale chytrý počin s velkými moudry. Velmi úsměvný příběh srší vtipem ve starolondýnském stylu. I když je zřejmé, jak asi dopadnou osudy hlavních hrdinů, nemíří údalosti přímočaře k happyendu. Podle reakcí v kině se velmi pobaví také muži! Ilustrovaný přehled vývoje erotických pomůcek zcela odvrátí zraky od závěreřných titulků. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Šteklivá témy o liečení "hysterických" žien je zasadená do viktoriánskeho Londýna ( vraj podľa skutočnej udalosti ) a už táto skutočnosť dodáva príbehu nezvyčajný šarm a vtip. Zošňurovaná spoločnosť nie je pripravená pomenovávať veci pravými menami a preto je dôvtipná slobodomyseľnosť osviežujúca. Inteligentný scenár, poctivá realizácia a príjemní herci sú najlepšou pozvánkou pre tento snímok. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Settlement house tak to bolo to čo ma na tomto filme zaujalo najviac a bolo mi ľúto, že práve túto tému vo filme nerozvinuly viac. Bolo to zrejme chybou deja, ktorý sa na začiatku krásne rozbehne a potom kdesi v polovici stratí dych a zaspí. Škoda toho! Napriek tomu je to, ale vcelku slušný a určite mierne napriemerný romantický film. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (3)

  • V 53. minutě uchopí dr. Granvill (Hugh Dancy) do ruky jakýsi motor, jenž "otáčí peřím". Při střihu se změní směr otáčení tohoto stroje. (Gmisiycs)
  • Tanya Wexler se prací na snímku vrátila k režii filmů po 10 letech. (R´Hell)
  • Film je inspirován skutečnými událostmi okolo Dr. Joseph Mortimer Granville, který v roce 1880 patentoval první elektronický vibrátor. (R´Hell)

Reklama

Reklama