Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (410)

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

První díl stačil. Mareš je s každou další show trapnější, nad složením poroty zůstává rozum stát (už Troška je sám o sobě hodně podivnou volbou, ale co tam dělá ta Šeredová?) a z celého pořadu jsem měl asi takový dojem, jako že si na Nově řekli "Prima koupila originální formát, musíme rychle uplácat nějakou kopii, ať nad náma nemá výhodu". No a tak uplácali tenhle trapný plagiát. Je pravděpodobné, že sestřihy z castingů a pozdější díly budou vypadat jinak než ten zahajovací díl, ale už jen za ten si to odpad zaslouží. Nova chtěla mít start své show bombastický za každou cenu a dopadlo to spíše odpudivě. Jaký má smysl vysílat živě dvě a půl hodiny ze zámku (a jen tak mimochodem, proč zrovna zámek?), kde Mareš vítá členy té strašlivé poroty, sem tam si jde promluvit s nějakým soutěžícím a čas od času do toho hodí nějaký prostřih z castingů? No a do toho ještě několik estrádních vystoupení a zakončení velkým ohňostrojem. Nejsem fanouškem těchto reality show, ale ČSMT na Primě je mnohem, mnohem lepší a hlavně má nějakou úroveň, tady Nova klesla na úplné dno. Doufám, že celá Talentmania skončí neuvěřitelným fiaskem, aspoň by byl od těchto nováckých show a nejspíš i od Mareše na chvíli pokoj... ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

908. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) ODPAD! ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľký veľký odpad. Priznám sa, že v prvý večer Talentmánie a Česko Slovensko má talent, som si vybral neodskúšaný projekt Markízy a Novy a to z dôvodu, že mi ako komerčné televízie prídu lepšie ako Prima a JOJka- vysielajúce programy nevhodné pre osoby s IQ väčším ako 80. A urobil som chybu. Talentmánia je totižto hrozná už od základu- logo, čudné páky (navyše len dve), divácke hlasovanie, malé štúdio namiesto divadla, nesympatická porota (Haberu mám síce ako speváka rád, ale odkedy má krízu stredného veku ala Hank Moody, jeho vtipy sú na úrovni puberťáka), umelý a trápny Mareš, ktorý je bez Adely stratený a hlavne na prvý pohľad otrasné "moderátorky", ktoré boli predstavované štýlom "a na každú reláciu sa budete pozerať na iný kus ženskej. S číslom jedna je to...". O iných kvalitách, ktoré by nesúviseli s niektorou časťou ich tela, ale reč môže byť len ťažko. Už len ich zmysel pre "humor" bol tak vycibrený, že sa každá osoba v našej obývačke cítila trápne a s hlavou v dlaniach ticho šomrala "Bože, nie, prosím...". Normálne by som asi odpad nehodil hneď po prvej časti, ale keďže si touto reláciou neplánujem naďalej skracovať život- zbohom! Po skončení show: kvôli niektorým talentom zvyšujem na 1 hviezdičku. Inak ale show ako taká stojí stále za odpad! ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ta příšerná Banášová a ty její přitroublé řečí ! Vždyť Slovensko má tolik krásných dívek, že by si snad mohlo vybrat pohlednější moderátorku. A celý ten program na NOVĚ stojí za pendrek. Škoda peněz. PRIMA je rozhodně lepší a také lépe hodnotí výkony soutěžících a hlavně není VULGÁRNÍ jako Habera a Banášová. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Některé talenty jsou tu vskutku obdivuhodné (operní zpěv malé dívenky, hra na pilu,...), což si minimálně tu hvězdičku zaslouží. Zpracování pořadu je typické - velkolepé, resp. "velkolepé" - snaží se o připoutání co nejvíce lidí, přičemž velmi často sklouzává do té nejlacinější zábavy (vtípky dua GS či občas Mareše). Zdeněk Troška tu je za toho hodného porotce, který na každém najde to pozitivní a i naprostému antitalentu to dovede podat tak, že on odejde s hlavou vztyčenou. Banášová je takový střed a Haberu hodnotím jako nejlepšího porotce, jelikož jeho argumenty jsou vesměs pádné, avšak mnohdy až přehnané. Suchánka s Genzerem blíže komentovat nebudu. 1,5* za ty lidi, kteří umí něco, co většina ne, avšak jediné, co jim z této soutěže zůstane, budou zážitky (nepočítaje výhru pro vítěze). ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama