Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se někdo chtěl vyšvihnout, vedle PIRAŇA 3D a dopad ještě hůř než konkurence (která nebyla taky zrovna nic extra). Připitomělý animace žraloků - opravdu to musí na dnešní dobu vypadat tak lacině a uměle?! K tomu několik stupidních chyb, až se vám chce brečet. Sara Paxton, která mne překvapila v THE INNKEEPERS je tady nevýrazná a nudná jako celý film. Jestli chtěl někdo zvednout laťku tím, že jí a několik dalších bab svlékne do plavek, tak to tady taky nevyšlo. Scénář příšernej a nezajímavej, krom toho, že jsou (SPOILER!!!!) tu žraloci v jezeře chováni záměrně, což ale vzhledem k tomu, že dva blbce tipnete, jako hlavní padouchy hned není taky nic wow! A to 3D nějak nepobírám, žraloka ve 3D uvidíte hezčího na nějaké pohlednici nebo v 3D knížce, tady je opravdu děs....efekty = konzolové hry tak před 5 lety. :-) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Proč by si se chtěl přivázat jen k jednomu kusu masa ?!?!..... Tak nevím, co je horší - setkání se žralokem nebo z místníma buranama ? CITÁT - Pojď sem pivko, pojď.......... Vždycky jsem překvapen nádherným prostředím, kde se odehrává děj. Naše planeta má prostě úžasná zákoutí. A naši filmaři nám je předělají na hororová místa. Všude číhá nebezpečí. Po dlouhé době vidím ve filmu partu mladých lidí, kteří se chovají celkem přijatelně. Nevyvolávají zbytečné problémy, chovají se normálně a celkově jsou příjemní. Pijou pivo, jsou slušní, jen se baví. Tak to je parta, které jsem opravdu fandil. Plus tohoto filmu je úvodní informace, že tu prostě mobilní telefony nefungují a basta. CITÁT - V klidu seďte a kochejte se výhledem........ Za zmínku stojí scéna okolo 50 minuty, kdy Malik jde vodou v ruce drží oštěp a řve : Tak pojď !!!! Mrazivá scéna je obohacena dobrým zvukovým doprovodem. CITÁT - Něco takového jako úchylky dnes neexistuje. Vládne morální relativismus. To co bylo před lety zakázáno v několika státech světa, si dnes dítě může zdarma stáhnout z internetu........... Noc je pomalu pryč, začíná svítat, příběh už je jasný, víme kdo zemřel, víme jak zemřel, ještě zjistit, kdo za to může a kdo přežije. CITÁT - Tvař se jako, že je to legrace......... Jako bonus je k poslechu videoklip "Shark Bite" ale je to hip-hop tak jsem to nedokoukal, nebo spíš nedoposlouchal, spíš dokoukal ale nedoposlouchal - ten videoklip. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další remake úspěšných Čelistí. Akorát teenagerovský a ještě k tomu nesahá Čelistem ani po kotníky. Herci jsou špatný a, co je ještě horší? Charaktery postav jsou absolutně nezajímavé. Soundtrack mínus. Příběh mínus. Film je dost předvídatelný a nemůže se stát, že by vás zde něco překvapilo. Některé scény jsou absolutně hloupé až trapné. Slabý odvar Čelistí? Hmm ani to ne. Žraloci jsou udělaní celkem dobře a to je snad jediné pozitivum na tomto filmu. Aspoň tam neplavají střeva a dobře se na to kouká. ( 22 procent ) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fúha vlastne ani neviem čo mám napísať. Žraločie filmy mám rád a režisér Ellis tiež natočil zopár solídnych filmov (Mobil) a aj hororov (Nezvratný osud, Hady v lietadle), ale toto je veľké béčko. To, že prostredie vyzerá ako keby to točili u strýka Donalda na farme ani nekomentujem. Postavy, scenár, dialogy, nula bodov a herci dokonca mínus nula bodov. Páčil sa mi námet a zopár akcii a to je asi všetko. 35% - 1* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)

Reklama

Reklama