Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Vítá vás Finn a kouzelný pes Jake ze země Óóó, kteří zažívají nesčetná dobrodružství. Zachraňují princezny, bojují s příšerami a hatí plány zloduchům! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

dan.nad 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zábavná nostalgická jízda. Hlavně nostalgická - mladý chlapec Finn se svým nejlepším kámošem (a zároveň bratrem) psem Jakem žijí ve fantasmagorické, psychedelické zemi Ooo a každý den zažívají různá dobrodružství - od zachraňování princezen, přes vypomáhání rockové upírce, která pije červenou barvu a cestování na Mars za prezidentem Abrahamem Lincolnem, po cestování skrze časoprostor ve snaze zachránit celé jsoucno před zlým Lichem... Adventure Time je pohled do absurdní fantazie malého dítěte a se svými bláznivými zápletkami, nekonečnou nápaditostí a milými postavami je naprosto nepřekonatelný a zároveň si skvěle udržuje úroveň a nespadá do infantilní otravnosti a trapnosti. Podívaná jak pro děti, tak pro dospělé, kteří se zase chtějí cítit - alespoň na deset minut - jako děti. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží seriál. Pro mě jeden z největších seriálových objevů, který našel můj syn. V té době šestiletý. Boží hlášky. Boží český dabing a děj který paroduje snad všechny pohádkové klišé a přidává nadstavbu ujetosti. Dobrodružství kluka Finna, jeho kouzelného psa Jakea, cukr lidí, boulo sféryv čele s princeznou Haluškou, Marceliny, Lady a vlastně všech ostatních ujetých postav vřele doporučuji. ()

Reklama

Alergius 

všechny recenze uživatele

Někdo prostě hodil Žlutou ponorku, Futuramu a asdf movie do jednoho hrnce. Nemám potuchy co se děje v celém seriálu, ale stejně na to koukám, je to praštěné. Jo, a abych nezapomněl, písničky jsou úžasné a dost mě bere princezna Žvýkačka, což už je spíš moje osobní degenerace, než nějaké objektivní hodnocení. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dokoukávám 2.sérii (v češtině) a ač jsem od tohoto seriálu nečekal vůbec nic, tak sleduji další a další díly. Tudíž je zřejmé, že mne začal bavit, ač každý díl má něco přez 10 minut a tak není čas na nějaké hluboké zápletky. Üstřední dvojice je povedená a raději mám teda Jaka. Co se dalších postat týče tak mám rád Marcelínu a baví i "žvýkačka" a sem tam pobaví i ledový král. Celkově ale dávám jen 3z5 a to hlavně že jsou díly krátké a je jich hodně což způsobuje sem tam kopírování nějaké akce ze starších dílů. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách originální, úžasný, magický, místama bizardní, vtipný, dětský i dospělý... Mohl bych pokračovat a vypichovat všechna slova v kladné sféře a stejně bych se unavil dřív, než bych dopsal co chci říct. Absolutně skepticky po prvních dílech jsem přešel v uhrančení. Úplně nový svět. Tohle chci jednou sledovat ve srubu v lese na obří obrazovce s nadupanýma reprobednama poháněnejma na sluneční energii. Slunce žhne a je neděle odpoledne, tři jointy na stole, jeden v sobě, termoska kávy a spousta jídla, děti si hrají venku, pařej videohry, jiné se dívaj se mnou a mejma kámošema po težký noci. Naše ženský sbíraj borůvky a pečou koláče, nebo vedou boj s ledovým králem, vznáší se na mracích z cukrové vaty. Nic se vám nechce. Jen nechat otevřený dveře i okno, nechat plout čerstvej vzduch dovnitř a čekat na žvejkačkovou princeznu, upírku s kytarou, natahovacího psa a vůbec všechny... Občas slzy. Občas dojetí. Napětí a humor, který ještě prošpikovávaj s kadencí kulometu nehorázné hlášky (jako dát si v dětským serošu odlišnej zamilovenaj pár, kdy ženská polovička pronese o tom druhém "stará se hezky o mou růžovou zahrádku."(???) Děti to nepoberou a dospěli se v ten moment na sebe podívaj - Khuuuurva já to miluju. Tvl. To je fakt strašná bomba toto. A ty songy do píči? To mě poser. ()

Galerie (5 684)

Zajímavosti (25)

  • ČT Déčko vysílalo pouze 84 dílů. Je to z toho důvodu, že Cartoon Network se rozhodla prodávat do Evropy pouze díly vhodné mladým divákům. Chybí tak třeba všechny epizody s pekelným Lichem, který v seriálu symbolizuje zlo, nebo znepokojivé pasáže zobrazující postapokalyptický svět. (brmaku)

Reklama

Reklama