Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (540)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Dowse sice rozehrává nápaditou hru, ale neví zda má hrát sociální drama o kariéře či komedii o pošetilém rváči. Tyto dvě dějové linky mi zkrátka nějak nefungují. Nevím zda bylo zapotřebí zkušenější ruky či důkladnější rozvahy nad výběrem tématu, nicméně herecké osazenstvo (vyjma přehrávajícího Baruchela) je trefně vybrané(Liev Schreiber, Kim Coates) a Stifler se ukázal schopným i ve vážnějších rolích. Vzhledem k občasným duševně omezeným dialogům a záchodovému humoru to však více, než 65% prostě není. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako velkého fandu hokeje byl tenhle film hodně očekávaný a předem jsem se bál průseru. Průser se naštěstí nekonal. Film je samozřejmě hodně přitažený za vlasy, ale to se dalo očekávat a nějak se lidi do kina musí nalákat. Výběr Stifflera do role bitkaře, co sotva uměl stát na bruslích byl parádní krok a tahle role mu sedla. Film bych vůbec neoznačil jako komedii, ale pouze jako sportovní životopis. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to film o hokeji, ale o boxu na ledě. O. K., když se to Kanaďanům líbí... Akorát to není sport, jen rvačka. ___ Milá je Stiflerova proměna. Seann William Scott se nabráním let a kil proměnil z nesympaticky pichlavého puberťáka na docela sexy mužného chlapíka. Otrávil Baruchel a jeho pubertální projev plný tupých lascivností. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení, u kterého jsem se sice nenasmál tolik, co jsem čekal, ale o to tady nakonec ani vůbec nešlo. Tady šlo totiž hlavně o ty bitky a Scottovu postavu a obojí vychází téměř na jedničku. Bitky jsou opravdu brutální a když někomu křupne noha, tak se cítíte skoro jakoby se to stalo vám. Seann William Scott je výbornej stejně jako zbytek obsazení. Když už na nějakej ten humor dojde, tak je hodně fajn. Stejně jako celej film a to i přes to, že zde teče celkem dost krve. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To už vážně musí být romantická zápletka v každém filmu? Výrazně kurvila celkem slušný film. Naštěstí toho prostoru neměla až tolik. Zbytek je atraktivní. Nad úvodní větou, že je film inspirovaný skutečnou událostí se člověk během filmu i po něm musí pousmát. Inspirace byla maximálně v tom smyslu, že se zde jednalo také o hokej. Zbytek je totální nesmyslný výmysl či maximální překroucení jakési možné pravdy. Na druhou stranu se u filmu nenudíte a několikrát se i lehce pousmějete, takže takové slabší 3* se nebojím dát. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (20)

  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)
  • V posledním zápase cca v 75 minutě filmu říká Laflamme (Marc-André Grondin) Dougovi (Seann William Scott) na střídačce, že další gól dá pro něj. Naskočí na led a s držením hokejky na levou stranu proklouzne mezi dvěma obránci, když ale dělá backhendový blafák brankáři a těsně mine branku, drží hokejku napravo. Každý, kdo někdy hrál hokej, ví, že tohle není  možné. (will_hunting)
  • Eugene Levy, který si střihl roli otce postavy Seanna Williama Scotta, je známý především svou rolí z kultovní komediální série Prci, prci, prcičky, kde se se Scottem setkal. (oje)

Reklama

Reklama