Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, jako kdyby banda lidí (jeblých amíků), kteří si hrajou na obchodníky, znalce, starožitníky, předváděla, jak nemá vypadat aukce. Prostě se přijede k nějakýmu (nikdo neví, kde se ty "opuštěný" sklady vzaly) skladu, rychle mrknou dovnitř a pak hází nějakýma sumama s tím, že doufají, že se tam najde něco cennýho. Je to vlastně takovej gambl v přímým přenosu. Kdyby nechali lidi hrát v kasínu a sázet, taky by někdo vyhrál a někdo ne. A vůbec nejhorší je, jak se všichni tváří, jako by jim patřil svět. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Fajn na oddych a zabitie času. Treba to stále brať ako šou, ktorá má scenár. Získané peniaze sú iba relatívne, nikto neskúma za koľko reálne tie veci predali alebo že ich vôbec predali, keďže by na to nebol ani čas. Na History Channel skutočne netradičná šou, ktorá patrí úplne niekam inam. Videl som všetky časti. Kovbojský nádych má svoje čaro. Brandi Passante je v celku fajn zlatá buchta, naživo vyzerá oveľa lepšie ako na všetkých fotkách, ktoré kolujú internetom. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé, aké vzácnosti môžete v Amerike nájsť v opustenom sklade. Až na to, že všetky vzácne kúsky sú pred natáčaním zapožičané od zberateľov a sú do skladov nastražené pre oko diváka. Aj to prihadzovanie je nahrané a celkovo je celý program braný skorej ako reality show. Na Barrym je evidentné, že to robí z recesie. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Barry Weiss je to nejlepší, proč se na tento pořad dívat. A Brandi ... no do porna s ňou a hned za ní Casey. Ale teď vážně, jako reality show je to zábavné a chytlavé. Ano, je to částečně fejkové jako PawnStars ale ten fejk spočívá spíš v tom odhadování hodnoty nalezených věcí. Samotné aukce a hlavně obsah kójí fake není, takhle to tam prostě funguje, byť spousta aukcí probíhá online na netu. Nemáš prachy na zaplacení, smůla končíš a jdeme do dražby. A pokud někomu přijde divný, že se v kóji můžou najít obrazy za několik mega, no je to neuvěřitelný ale i to se stává. Po shlédnutí spinoffu z Texasu zvyšují hodnocení, i kvůli sympatiím ke zdejším dražitelům. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden jedinej díl a zamiloval jsem se, totálně a bezmezně jsem se zamiloval! Každé odemykání garáže či skladovacího boxu prožívám úplně stejně jako jejich noví vlastníci a jsem vždy naprosto ohromen, co se najde v obyčejné krabici. Například v boxu za 400$ kde na první pohled je jen sporák a starý kuchyňský nábytek se najde krabice se sbírkou mincí v hodnotě 6000$. Nebo v jiném za pár stovek najdete TOP4 sbírku komixů za 130 000$, neskutečné, dechberoucí, MILUJU TEN WOW FAKTOR!! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Brandi Passante sa stala obeťou "kyberšikany". V roku 2010 vznikla na internete webová stránka, kde mohli ohrdnutí partneri nahrávať erotické fotky svojich náprotivkov. Celú vec dala na súd a žiadala odškodné vo výške dva a pol milióna dolárov. Sudca jej priznal iba náhrady vo výške 750 dolárov. Zároveň vydal rozkaz o tom, že má byť kompromitujúci materiál okamžite odstránený. Dôvod bol že dotyčná žena bola totiž Brandi len veľmi podobná. (Raccoon.city)
  • Jmění dražitelů a aukcionářů se liší. Barry Weiss vlastní 9 milionů amerických dolarů, Dan Dotson 3,5 milionu, Dave Hester 3 miliony, Darrell Sheets 1,5 milionu, Jarrod Schulz 700 tisíc, Brandi Passante 700 tisíc a Nabilla Hannis 10 miliónů amerických dolarů. (San Miguel)
  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama