Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, ale pak už je to o tom samém. Možná by mi to bylo sympatičtější, kdyby tam nebyli ti samí lidé, kteří nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Je to stále na jedno brdo. Buď budou mít štěstí a koupí si dobrou garáž plnou harampádí a nebo ne. O tom to je. Někdy je i zajímavé, co najdou, ale jinak je to o ničem. Nic mi to nedá.. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, jako kdyby banda lidí (jeblých amíků), kteří si hrajou na obchodníky, znalce, starožitníky, předváděla, jak nemá vypadat aukce. Prostě se přijede k nějakýmu (nikdo neví, kde se ty "opuštěný" sklady vzaly) skladu, rychle mrknou dovnitř a pak hází nějakýma sumama s tím, že doufají, že se tam najde něco cennýho. Je to vlastně takovej gambl v přímým přenosu. Kdyby nechali lidi hrát v kasínu a sázet, taky by někdo vyhrál a někdo ne. A vůbec nejhorší je, jak se všichni tváří, jako by jim patřil svět. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Barry Weiss je to nejlepší, proč se na tento pořad dívat. A Brandi ... no do porna s ňou a hned za ní Casey. Ale teď vážně, jako reality show je to zábavné a chytlavé. Ano, je to částečně fejkové jako PawnStars ale ten fejk spočívá spíš v tom odhadování hodnoty nalezených věcí. Samotné aukce a hlavně obsah kójí fake není, takhle to tam prostě funguje, byť spousta aukcí probíhá online na netu. Nemáš prachy na zaplacení, smůla končíš a jdeme do dražby. A pokud někomu přijde divný, že se v kóji můžou najít obrazy za několik mega, no je to neuvěřitelný ale i to se stává. Po shlédnutí spinoffu z Texasu zvyšují hodnocení, i kvůli sympatiím ke zdejším dražitelům. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale áno, Amerika vie tieto srandy zahrať a vyšperkovať veľmi dobre tak, aby aj z na prvý pohľad podpultového námetu vznikol chytľavý koncept, ktorý dokáže pritiahnuť masu ľudí. Je to fake, je to blbé, až je to geniálne, a hlavne to má dobrú pointu, ktorá stojí a padá na tvorcoch. Pár častí mesačne ale stačí na to, aby ste si to znenávideli, takže buďte opatrní. 75%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem si na tento pořad musel zvykat, protože jsem předtím viděl Auction hunters , ale když jsem si na ten souboj čtyř borců ( velice dobře vybrané různé typy osobností a velmi showmenské ale nepřehrávající ) musím ho hodnotit výe. Jen se mi nelíbí, že tam oceňujou věci od oka a bere se to jako, že to vydělali ( to je oproti Auction hunters kde dostávají prachy na ruku hendikep ) , ale zase jsou tady natvrdo ukázány neúspěchy a prohry. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)
  • Jmění dražitelů a aukcionářů se liší. Barry Weiss vlastní 9 milionů amerických dolarů, Dan Dotson 3,5 milionu, Dave Hester 3 miliony, Darrell Sheets 1,5 milionu, Jarrod Schulz 700 tisíc, Brandi Passante 700 tisíc a Nabilla Hannis 10 miliónů amerických dolarů. (San Miguel)
  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama