Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Záležitost, která má možná originální zápletku a jednu dvě epizody asi člověk dokáže zkousnout, ale proč bych se měl každé úterý a čtvrtek koukat na to, že Jarda za 5 tisíc dolarů pořídil sklad, kde je použitá nafukovací panna (ovšem z druhé světové, takže hodnotu jistě má, pokud se trochu umeje), lednička bez kompresoru (ale zachovalá,takže by mohla posloužit třeba jako knihovna) a jako třešnička na dortu sjetý gumy na Mustanga, který jsou sice uplně k hovnu, ale poněvadž se blíží čarodějnice, společně s prázdným kontejnerem, z poloviny naplněným poloprázdnými barely s benzínem (co vydražil vedle Milan a údajně mu k ničemu nejsou), svojí klíčovou roli ještě sehrají.... ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál rád. Narozdíl od Mistrů aukcí zde někdo odjíždí nas*anej s prázdnou, někteří, ještě víc nas*aní prodělali a sem tam někdo fakt happy, že se trefil. Baví mě na to koukat, a je i vidět, že ne vždy se zadaří. Najde se předmět "hmmm mohl by mít cenu tak 2 000 dolarů!" přijde k vetešníkovi a ten se mu vysměje a nabídne mu dolar. Jo to je pak prdel čumět na ty smutný xichty! ()

Reklama

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká to náhoda, že v každém kontejneru je ukryta jedna obrovsky cenná relikvie, o které náhodou ví dotyčný, který si kontejner koupil, kompletní informace. No a aby náhod nebylo málo - 10km odtud je překupník, který zrovinka tuto relikvii shání a chce ji koupit.¨ Bohužel jsem přesvědčen, že někteří diváci opravdu věří tomu, že celé to divadlo není nahrané. ()

Bambulin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ucházející. Postupem času to ztratilo na zajímavosti. Moc přehrávání a úmyslných rozbrojů. Moc machrování. Nejlepší byl Dave. Největší vidlák Darrel. Jarod ušel, Brandi ne. Z těch "vocasů" který zkoušeli místo Davea jsem byl alergický na Balela. Ještě, že si to hodil v garáži. Ten černej zápasník Ivy po něm docela ušel. Samostatné hodnotím dražitele. Miss antipatie Laura a od pohledu sráč Dan Dotson. Když jsem viděl, jak na sebe ukazuje prstem, těsně před rvačkou s Dejvem, tak bych mu ji taky natáhl. A tý náně bych jednu vrazil, ženská neženská. Mlátila do něj jak děvka při elpíčku (LP-loupežné přepadení) a Dave ji jen "lehce popostrčil". ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, ale pak už je to o tom samém. Možná by mi to bylo sympatičtější, kdyby tam nebyli ti samí lidé, kteří nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Je to stále na jedno brdo. Buď budou mít štěstí a koupí si dobrou garáž plnou harampádí a nebo ne. O tom to je. Někdy je i zajímavé, co najdou, ale jinak je to o ničem. Nic mi to nedá.. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)
  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama