Ron OliverHudba:
Trevor YuileHrají:
Jennifer Stone, Kristin Booth, Jayne Eastwood, Shauna MacDonald, Matthew Edison, Kristi Angus, Danny Smith, Peter Mooney, Jason Blicker, Alexander Conti (více)Obsahy(1)
Harriet udělá vše, dokonce i překroutí pravdu o svém vztahu s krasavcem Skanderem, aby se stala blogerkou roku. Roli Harriet ztvárnila Jennifer Stoneová ze seriálu Wizards of Waverly Place. (oficiální text distributora)
Tenhle film nebyl o ničem, nebylo to sice nejhorší, ale to jen díky tomu, jaký námět tento film měl. Musím napsat, že jsem hodně přeskakovala a nebylo nic, čím by mě film nějak potěšil nebo překvapil. Pořád jsem očekávala nějaký zvrat, něco co celý film podtrhne a převrátí tu nudnou atmosféru. Avšak nestalo se tak, jde o to, že celý film pro mě skončil ještě dříve než pořádně začal, nudné role, nudné postavy a ani příběh se mi nezdál dobrý, i já bych napsala lepší, a to se tím nezabývám, tenhle film proto ani za mák nedoporučuji, buďto se při něm totiž unudíte k smrti nebo usnete, já byla ráda za to, že jsem mohla posouvat. ()
Moderní předělávka mého oblíbeného filmu z dětství (Malá špiónka), dokonce i jména byla stejná, alespoň co se pamatuji. Nebylo to špatné, ale místy bohužel dost křečovité a zdlouhavé. ()
Pokud bych byla sedmileté dítě, mohlo by se mi to líbit (i když pochybuji). Bohužel příběh byl vycucaný z prstu (i já bych dala lepší), film se podobal asi jarním prázdninám :). ()
Dlouho jsem přemýšlel nad jedním pozitivem, které by mi dalo možnost udělit alespoň jednu hvězdu, ale fakt jsem na nic nepřišel. Celý je to nesmysl a na konci bez jakéhokoliv potrestání vyhraje lež. Opravdu hodně špatné i na teen komedie. ()
Já už jsem asi na to starej. Hroznej dialog, .........příšerný všechno !!!! ()
Photo © Disney Channel

- Natáčelo se v Kanadě. (Duoscop)