Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

glamgirl 

všechny recenze uživatele

A zase mi nastáva starý známy problém s hodnotením – nedokážem sa rozhodnúť o počte hviezd, konkrétne váham medzi 3* a 4*. Na jednej strane ide o ponášku na 80s film o mladých, o akýsi hybrid romantickej komédie a drámy z prostredia yuppies. Všetko, čo je 80s sa cení.Lenže napríklad tej 80s hudby a módy tam mohlo byť viac a téme nepristane ani to, že je spracovaná súčasným štýlom. Na druhej strane som sa na prvé pozretie pomerne dobre zabavila, Topher Grace je zlatučký a v hudobnom podmaze na pár sekúnd zaznel Falcov Der Kommissar. A to sú dôležité veci. Takže ako vo väčšine prípadov radšej film na začiatok nadhodnotím, aby som pri prípadnom druhom pozretí mohla kruto uberať. :) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O zcela průměrné komedii, jejíž storyline je celá založena na tom, že se hodinu a půl díváme na to, jak se kluk během jediného večera/večírku snaží sbalit svou středoškolskou lásku, není moc co psát. Já tu každopádně vyzdvihnu těch pár drobností, které mě nakonec vedly k trojhvězdičkovému hodnocení, ačkoli jsem nechtěla jít nad dvě. Důvod první: Už kvůli zatraceně hot Angie Everhart naprosto nezapomenutelná scéna na hajzlicích (kterou bych v reálu fakt nechtěla zažít). Důvod druhý: Číslo šest je setsakramentsky zajímavá (zatím minimálně očima a výrazově) a tohle je první film, ve kterém si to lze opravdu vychutnat. A důvod třetí: Jde o historicky první ze mnou zatím viděných filmů, v němž mi Topher Grace skoro vůbec nevadil... A ten jeho jackassácký let v kouli taky nebyl nejhorší (a taky bych ho nerada zažila v reálu). ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivě nevýrazné. Nejen, že celý vývoj vztahu hlavního hrdiny k jeho dívce snů ze střední odhadnete, aniž byste vůbec museli vidět film nebo alespoň trailer, Take Me Home Tonight navíc podstrádá i vtip, napětí, dramatické situace, jiskření mezi hlavní dvojicí... prostě cokoliv, co by mě přesvědčilo, že ten film má alespoň nějaké kouzlo. Na jedno zkouknutí neškodné, pokud by se mě ale někdo zeptal, zda bych mu tento film doporučila nebo zda ho chci vidět znovu, odpověď by zněla "ne". ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Pôvodne mal film niesť názov Young Americans alebo Kids in America. (Sufferer)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)
  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama