Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $104,028,807Tržby Celosvetovo $207,039,844Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,029,350 //počet predaných kusov 201,568║ Až na pár slušných scén opäť neskutočne vatové(aj to dve "ľakavé" scény sú len tak pre pobavenie mimo strašenia duchov) a nedomyslené, ťažko povedať akú výpovednú hodnotu od toho tvorcovia čakali, je to len guláš chvíľkových nápadov, nehorázneho klišé, ťažko pochopiť a to už po 3x kto by ostal v dome kde straší??? A nechal svoje detičky vystaviť čudesným výjavom. Osobne je to podľa mňa jedna z najhorších filmových sérii čo kedy vznikla. /15%/ ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a Activity nám pokračujou. Naštěstí jsem druhý díl viděl někdy na začátku roku takže mi nijak to opakování nevadilo. Nicméně i tak si myslím že točit další a další díly nemá moc smyl. Ale jak jsem řekl filmy vidím s velkým odstupem takže nějak zklamanej(navíc druhej díl byl hroznej) nejsem. tenhle díl je průměrnej, pár lekaček se tu našlo ale film na mě nezapůsobil tak jak jednička u který jsem se poté bál jít na záchod. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A, tak s trojkou začínám mít trochu problém. A to hned z několika stran. Kdyby to byl samostatný film a ne prequel k již dvěma filmům, které odvyprávěly nějaký děj a nahodily jakési status quo, které by měl i tento nějak dodržet, byl by to docela slušný snímek, který by mohl vyvolat docela slušný humbuk. Nebo možná, kdbyych před ním ty první dva díly neviděl. Škodí mu totiž snaha být lepší, šokovější a "strašidelnější" než předcházející dva, v podstatně komornější, přesto (nebo právě proto) působivější díly. Ta snaha o akčnější, častější a obecně řečeno "větší" scény je nutně krokem zpět. Často jsem se nemohl zbavit dojmu, že dochází k vykrádání Poltergeista, malé dítě rozmlouvající z duchem tak tak strašně trapný, odpuzující a nefunčkní kýč, až se mi chtělo smát, stejně tak při scéně s taháním za vlasy, jsem se jen tak tak ubránil vyprsknutí smíchy. Podobně při vyvolávání bloody Mary. Je tu toho moc, je to okaté a jde z toho vidět ta snaha překonat, být lepší, než předcházející. Hodně se mi nelíbll závěr filmu, rozuzlení, pointa, která mi dvakrát moc nešla dohromady s tím, co se řeklo, odehrálo, nakouslo v předcházejících dílech. I když tomu tam nemusí být, pokud si k tomu domyslíme nějaký mezistupeň (a nebo se to všechno odehrálo až později). Každopádně se mi ten závěr nelíbil. Nic to však nemění na faktu, že některé nápady a scény byly hodně dobré a působivé. Líbil se mi nápad s pohybující se kamerou a schopnost vytřískat z toho poměrně více, než by se zdálo. Scéna s prostěradlem byla opravdu strašidelná. Jde to dolů, ale drží se to zuby nehty. Obávám se čtyřky. 2,5* ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Tobyho doma mít nechcete -- Výborná Trojka, která v mých očích snad i předčí druhý díl. Koncept je stále stejný, ale díky zasazení do minulosti dojde k několika příjemným osvěžením. chytrý Nápad s oscilační kamerou, humor, osmdesátkový design a hlavně působivý casting hlavní dětské role. Pokud ale autenticita, dokumentárnost a styl strašení téhle série není váš šálek, tak u třetího dílu budete nejspíš trpět stejně jako u minulých. A pokud jste viděli trailer (já ne), tak jste v prdeli taky, protože většina těch děsivých věcí z něj se do filmu vůbec nedostala - skoro to vypadá na možnost nějaké extended verze. Spolu s Insidious nejlepší letošní "home horor" a ty prachy jim přeju. Pokud se tahle série skončila, tak neva, ale pokud se bude pokračovat s podobně dobrými nápady, tak si ještě jeden díl rád dopřeju :). P.S. Zpětně jsem si pustil druhý díl a příběhová mytologie do sebe působivě zapadá. I tak je ale pořád co vysvětlovat. Po obrovských tržbách prvního dne promítání nepochybuji o čtvrtém dílu ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne opet to samy. Je sice fajn, ze se povedlo navazat na predchozi dily a mame tu jakejsi prequel, kterej by mel vse vysvetlit, jenze zaverecny vysvetleni je spis lehce usmevny. Jinak to je proste klasika, neustale dokola sledovani tri mistnosti, kde se vetsinu casu nic nedeje a kdyz se clovek poradne nesoustredi, tak ma sanci o nejaky to pohnuti predmetu nebo zavreni dveri lehce prijit. Ale je fakt, ze obcas je film vcelku mrazivej a tahle serie je jedno z mala, kde mi rucni kamera nevadi, ale je tu naopak k dobru. O fous lepsi nez druhej dil, ale zadnej zazrak. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama