Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

juta 

všechny recenze uživatele

Nikdy to u PA nebude ono. Spousta věcí tam bylo předvídatelných a několik lekaček a scén bylo převzato z minulých dílů. Párkrát to bylo děsivý, ale konec jsem si představoval lepší, byl podle mě odfláknutý. Chybělo mi tady grandiózní zakončení, kde "Spoiler" se jen v tomto případě nějaká sekta nespokojila s tím, že jim nebylo dopřáno syna a rodiče další dítě neplánují a to už není úplně ono, jako napsal třeba POMO. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne opet to samy. Je sice fajn, ze se povedlo navazat na predchozi dily a mame tu jakejsi prequel, kterej by mel vse vysvetlit, jenze zaverecny vysvetleni je spis lehce usmevny. Jinak to je proste klasika, neustale dokola sledovani tri mistnosti, kde se vetsinu casu nic nedeje a kdyz se clovek poradne nesoustredi, tak ma sanci o nejaky to pohnuti predmetu nebo zavreni dveri lehce prijit. Ale je fakt, ze obcas je film vcelku mrazivej a tahle serie je jedno z mala, kde mi rucni kamera nevadi, ale je tu naopak k dobru. O fous lepsi nez druhej dil, ale zadnej zazrak. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ze třech dílů je právě tento tím nejdebilnějším a má nejméně lekaček. Vlastně, když bych chtěl být úplně přesný, tak bych musel napsat, že je totálně o hovně, a proto to právě píšu. A ten konec? Trošičku fail! Jako horor film nefunguje vůbec a jako film umí jediné - nudit. Myslím, že je bezúčelné cokoli dalšího psát. Snad jen odpad! ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda. Oceňuji autenticitu, provázanost a stylizaci do konce 80. let, na pořádné strašení si ale musíte tři čtvrtě (!) hodiny počkat. Oproti celkem povedné dvojce je tohle spíš návrat k prvnímu dílu, kde jsou největšími trumfy zabouchávání dveří a nadzvedávání peřiny. Akorát snad závěrečná pointa je celkem fajn, výslednému skóre to ale moc nepřidává. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Tobyho doma mít nechcete -- Výborná Trojka, která v mých očích snad i předčí druhý díl. Koncept je stále stejný, ale díky zasazení do minulosti dojde k několika příjemným osvěžením. chytrý Nápad s oscilační kamerou, humor, osmdesátkový design a hlavně působivý casting hlavní dětské role. Pokud ale autenticita, dokumentárnost a styl strašení téhle série není váš šálek, tak u třetího dílu budete nejspíš trpět stejně jako u minulých. A pokud jste viděli trailer (já ne), tak jste v prdeli taky, protože většina těch děsivých věcí z něj se do filmu vůbec nedostala - skoro to vypadá na možnost nějaké extended verze. Spolu s Insidious nejlepší letošní "home horor" a ty prachy jim přeju. Pokud se tahle série skončila, tak neva, ale pokud se bude pokračovat s podobně dobrými nápady, tak si ještě jeden díl rád dopřeju :). P.S. Zpětně jsem si pustil druhý díl a příběhová mytologie do sebe působivě zapadá. I tak je ale pořád co vysvětlovat. Po obrovských tržbách prvního dne promítání nepochybuji o čtvrtém dílu ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama