Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

O malinký kousíček lepší než první díl, který však na druhou hvězdu vytáhla Chloe Moretz. Její absence je v pokračování znát a obsazení Peyton List na samostatnou hvězdičku v hodnocení nestačí. Rodrick Rules je však o něco vtipnější a o něco méně trapnější než jeho předchůdce, proto si vyslouží skoro stejné hodnocení (2 a 1/2*). Za delší komentář to však nestojí. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Příjemná blbůstkaa na zpestření času. Herecké obsazení bylo obstojné, ani špatné, ani nijak zvlášť exluzivní či hvězdné. Skvěle zpracované podle knihy, což filmu rozhodně přidalo na kvalitě, neboť jsem teď dočetl první tři díly, a Jeff Kinney napsal poseroutku dobře a hlavně vtipně (dobře se to čte i v pozdějším věku). Je to fajn, a volný čas to skvěle zaplní. Takže nakonec proč ne? ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $52,698,535Tržby Celosvetovo $72,791,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,438,964Tržby za predaj DVD v USA $18,462,386║ slušné pokračovanie, z množstvom dobrých nápadov, má to niečo do seba, príjemná oddychovka a horror The Foot nemal chybu /65%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Neviem, asi som si na slabocha zvykol, dvojka sa mi vidí lepšia ako jednotka. Je to síce zábava hlavne pre mladšie ročníky, avšak ani tým starším nuda nehrozí. Milé, priateľské a láskavé... o tom, že byť žiakom na druhom stupni a mať staršieho bláznivého brata nie je žiadna sranda. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama