Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to na tři lepší hvězdy, ale mám dva zásadní důvody, proč dám o jednu víc: 1. Za Brada Pitta, jehož vidím daleko raději v roli gangstera než např. v nějakým akademickým Moneyballu. 2. Za Jamese Gandolfiniho, jenž tady v podstatě hraje Tonyho Soprana v důchodu a já si díky tomu uvědomil, jak moc mi dnes chybí nějaký podobný seriál a podobně geniální herecký výkon, jaký předváděl právě v legendárních Sopranech (Buscemi mu v Boardwalk Empire nesahá ani po malíčky). 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $15,026,056Tržby Celosvetovo $37,930,465Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,143,431 //počet predaných kusov 59,960Tržby za predaj DVD v USA $1,656,082 //počet predaných kusov 115,729║ až na jednu výbornú scénu, kde ide o dosť dobre spracovanú likvidáciu, je to len plné zbytočných kecov a až zbytočne na silu prepchané nadávkami, dej jednoduchý a ku koncu to už takmer uspí /40%/ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až mne jednou vychytrale napadne obrat gangstery o jejich poctivě nakradený majetek, tak si na to rozhodně najmu upovídaného feťáka a rozhazovačného týpka. Samozřejmě pouze v případě, že už mne nebaví celistvost mých žeber, uzavřenost krevního oběhu, návštěvy u zubaře a tak nějak toužím v poklidu si poležet v chladícím boxu na pitevně. Kdybych snad chtěl přežít, tak mi nezbyde, než se poučit z tohoto snímku, který sice rozhodně není žádným scénáristickým zázrakem, ale jistou stylovost mu nelze upřít. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Amerika nie je krajina. Je to iba biznis. A teraz mi kurva zaplať!..." Celá táto trochu ukecaná gangsterka sa točí okolo finančnej krízy, ktorú síce režisér nepchá divákovi priamo do deja a dialógov, ale reči o nej tvoria takú kulisu a atmosféru, ktorá sa šíri z každého rádia a televízora. Ak niekto prekvapil, tak určite R. Liotta, ktorému úloha sadla, rovnako tak B.Pitt, ale na to sme si už zvykli. Gandolfini bol fajn, ale nakoniec ostal nevyužitý, čo ma trochu zamrzelo. Na gangsterku je to trochu viac ukecané akoby sa patrilo, ale celkovo som sa nenudil. Na pozretie fajn, ale dieru do sveta s týmto režisér neurobil. 60%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tehle film jsem se podíval jenom proto, že v něm hraje Brad Pitt a i přes nízké hodnocení filmu, jsem si říkal, že přeci Brad Pitt nebude hrát v nějaké sračce. No bohužel opak byl pravdou. Hned od úvodu bylo jasné, že je to sračka největšího kalibru. Náš slavný Brad se na scéně objevuje až ve 24. minutě a podává stejně špatný výkon jako ostatní herci. Ve 34. minutě už vypínám film. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Děj vychází ze stejnojmenného románu George V. Higginse. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama