Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Taková lapálie s vybranou černou hernou a co to udělá parády! :-) Potřebujete k tomu jen dva kouzelné břídily, z nichž jeden zatouchá i přes obrazovku, nešťastníka provozního výše zmíněného brlohu, prudu zabijáka, co nesmí opustit město kvůli nehlášené brokovnici k lovu hus, Brada Pitta, který si potrpí na stylové a něžné popravy, kapku coenovského stylu a zábava je na světě! Události se odehrávají na pozadí rozhraní vlády dvou prezidentů a začátku finanční krize, která aktéry formou antivlastenecké agitky provází na každém kroku a v nevábných lokalitách, kde bych proti své vůli určitě bydlela, kdybych ve Státech toužila zapustit kořeny. O navýšení slušného průměru rozhodly raušové zatmívačky (které jsem si musela vrátit dvakrát), několikanásobně pojištěný a hutně zpomalený Trattmanův konec a věty typu "nejsme jediní chytří na světě", což korunoval Brad konečným výrokem, hned po tom, co ošklivě pomluvil Thomase Jeffersona: "V Americe jsi na všechno sám, Amerika není země, je to jen byznys. A teď mi kurva zaplať!" ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Na Killing Them Softly jsem se docela těšil, Brad Pitt v drsné kriminálce, proč ne, že? Bohužel, tenhle film není drsný, ani zábavný, ani dobrý. V některých momentech mi přišlo, jako by režisér viděl film Drive a řekl si: "Hm, udělat akční snímek v pomalém tempu, to zvládnu taky!" a šel natáčet tento film. Ale kde v Drive kraluje soundtrack a hutná atmosféra, tady nedostanete nic. Atmosféra minimální a příběh totálně utopený v nudě. Nejhorší na tom je, že film má nějakou pointu a pokud jste v půlce filmu neusnuli, neumřeli nudou či nevypnuli televizi, tak víte, že scénář opravdu není špatný a film jako takový má co říct. Konec konců, finální dialog Brada Pitta se určitě stane legendárním. Ale krom toho úplného konce mám jinak problém najít na tomto filmu cokoliv zajímavého. Za to, že jsem neusnul a dodíval se, za Brada, který se snažil a za ten scénář nakonec těch 30 % dám a věřím, že další projekce z mé strany nehrozí. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

dokáže to vzbudiť nervozitu, pekne to pracuje s napätím, je to brilantne natočené aj veľmi dobre zrežírované, zapáčil sa mi aj soundtrack, ale 2 veci tomu musím vytknúť: tá téma ekonomickej krízy je tam skrze všetky rádiá a televízory tlačená až príliš okato a miestami nasilu; tie 2 scény s Gandolfinim výrazne spomaľujú tempo - sú nudné (nie je to nezaujímavý charakter, len bohužiaľ vyznieva nudne); ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní gangsterka. Nudné to není, ale že by se jednalo o čímkoli výjimečné dílo říct nemůžu. O žádné z postav jsem se nedozvěděl tolik, aby mě skutečně zajímala (přičemž někdy to vypadá tak, že postava se ukáže na začátku, aby se představila, a pak znovu až na konci, aby ji někdo zabil). Vzhledem k tomu, že v závěru je k filmu přišroubováno pár minut s určitým jakože přesahem a poselstvím, šlo by moji výtku smazat tím, že to je jasný záměr... Ale co už. Pro mne žádný zázrak, ať se na to dívám jakkoli. Plusové body za zpomalenou střelbu v dešti a zhuleneckou dialogovou scénu. Jinak je na filmu nejzajímavější sada stylových plakátů. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Staré dobré úsloví říká: „opakovaný vtip není vtipem“. Věřte, že tady se nikdo smát opravdu nebude. Nejméně potom R. Liotta. Killing them softly je mj., snímek o tom, že s mafií se rozhodně nevyplatí vyjebávat. To za žádné situace a v žádné době. A třeba taky o tom, že finanční krize se dotkla skutečně všech, ano i nájemných zabijáků. Pryč jsou doby hojnosti, kdy jste si na účet firmy užili (pracovní) dovolenou, prošli památky, (strip)bary... a za jednu (přesnou) ránu vyinkasovali 80 tisíc $. Nynější (nemilosrdná) realita? 15 resp.10 tisíc $ (inkognito) na otočku tam a zpět. Žádný div, že z toho jeden začne chlastat a hroutí se mu pod rukama i soukromý život.... Téma mě blízké resp. zaslíbené, více než slušné herecké obsazení, oblíbení uživ. (FlyBoy, Gilmour93) s více než navnazujícími pozvánkami, sympatický retro look, příjemný (mému uchu) hudební doprovod....přesto (si) musím přiznat určité zklamání hraničící (v pár momentech) s rozčarováním. Na můj vkus je (na to, že hlavní motto snímku je „zabít rychle a tiše“ ) B. Pitt přespříliš ukecaný. Osobně dávám přednost tomu typu málomluvných deratizérů, na které je stoprocentní spoleh popř. tomu typu, co splňuje výše zmiňované podmínky a navíc rádi sklenici mléka po ránu a až s chorobnou pečlivostí opečovávají svojí kytku. P.S. přesto chlapi, žádné výčitky, žádná zahořklost, silné momenty jsem (si) našel i já a ostatně vše je věcí vkusu. Nenechám se odradit a (někdy) příště se opět (a rád) nechám pozvat (inspirovat) a třeba....kdoví :-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v březnu roku 2011 v New Orleans. (Haretix)
  • Brad Pitt nebyl jen jedním z protagonistů. Se svou společností Plan B stanul také mezi producenty. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama