Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Denně sledujeme seriály o lidských vztazích a o lásce. Tentokrát můžeme pozorovat celý proces tvorby seriálu a příběh lidí, kteří ho tvoří. (Pethushka)

Recenze (8)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Režisér Min-soo Pyo mě opět nezklamal a dorama pojal (podivínsky) po svém. On prostě umí z herců dostat něco zvláštního a udělat ten jejich svět tak optimisticky barevný. Až se mi chce kolikrát v tom jejich světě žít. Příběh je poměrně otevřený a pravdivý. Ikdyž dávno vím, že Bin Hyeon a Hye gyo Song jsou skvělí, tady jsem dostala desítky důvodů, abych je měla ještě radši. I ostatní herecké obsazení mi velice sedlo. Atmosféra a hudba je lehce podobná jako v Coffee house. 4,5* ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu teda nenadchnul. Ačkoliv se zdálo, že se pořád něco děje (Což zapříčinilo poměrně velké množství postav, jelikož nám prezentují prostředí před i za kamerou.), ve skutečnosti děj stál na místě a já si z prvních epizod odnášela jen to, že mně neustálé handrkování postav lezlo na nervy, jelikož si nikdo neměl, co vyčítat, když jeden stál za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.. Lámala jsem si hlavu nad tím, jestli z toho dokážou ještě něco vykouzlit.. A paráda! Musím říct, že bych se vůbec neurazila, kdybych si to pustila znova a to bych zprvu fakt(!) neřekla. Polovina seriálu už byla víc než dobrá, postavy mě chytly, zvlášť pomocní režiséři a vůbec ta práce na place. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

První tři díly zabránily tomu, abych dala plný počet. Nevím proč, ale začátek mě vůbec nezaujal, Song Hye-gyo mi slušně lezla na nervy a vlastně jsem se do čtvrtého dílu prokousala kvůli Hyun Binovi a Eom Gi-joonovi. Pak už mě to začalo bavit a pohled do zákulisí mi mnohé objasnil. I když asi i tady bývá realita přece jenom trochu jiná. Co se mi ale líbilo bylo samotné finále. Nebylo uslzené, naopak bylo vtipné a nevzpomínám si, že bych se u nějakého konce seriálu tahle nahlas smála... ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Nakrúcanie o nakrúcaní. Pekne vykreslené, že práca scenáristov, režisérov, ich asistentov nie je vždy med lízať. Ak si režisér praje, budú herci aj lietať, skákať z mosta a asistenti musia vysadiť 50 000 kvetov... vzťahy ma až tak nezaujali, len vďake peknému koncu sa to vytiahlo na se =  3 hviezdičky.. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Seriál o produkcii seriálu sa celkom podaril. Aj keď som mala chuť v prvých dieloch Ju Jun Young zobrať mokrou handrou po hlave (asi by som mala skôr scenáristku) za detinské bľačanie a "dupanie nohami", neskôr ma to celkom chytilo. Hyun Bina hádam ani nemusím spomínať, je to pán herec a do každej postavy, ktorú predstavuje sa vžije, čím obohatí celý príbeh. Pristavím sa pri mojom ďalšom obľúbencovi - Uhm Ki Joonovi. Prvýkrát som ho videla v celkom pozitívnej polohe, až mi to bolo divnô :) On je stvorený hrať záporné chraktery, pretože nenapodobiteľne ovláda mimiku a výraz, aj keď jeho úsmev tiež nie je na zahodenie. Páčilo sa mi, že sa dej nezameral na hviezdy, ale na prácu štábu. Niektoré pasáže boli evidentne vyfabulované, ale hrubú predstavu o vzniku seriálu to poskytlo. Som vďačná Ainny za tip, rozhodne to stálo za zhliadnutie, bavila som sa. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama