Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (479)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak ja som trpezlivy divák. Snažím sa, ale tu už mi ta trpezlivost došla. Každý další Sandlerov film je horší a horší. Absolutna absencia humoru, za to však nabitý nechutnými a oplzlými rádoby vtipnými scénami. Velkost jeho fanklubu je desivá, pretože ak je toto umenie, ktore baví tolko ludi, tak sme vážne už totálne v prdeli... ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalšia epizóda z novodobých amerických komédií v ktorých prízemnosť a nižšia inteligencia má pobaviť diváka, vo mne tentokrát veľké nadšenie nevzbudila. Nedá sa povedať, že snaha tvorcov bola zbytočná, skôr by som povedal, že v niektorých divokých myšlienkach mali pritiahnuť uzdu a zvážiť, ktorých hercov chcú mať vo filme (doslova odporný bol nápad postaviť do čela striptérskej čaty rozkysnutú čokoládovú sexbombu). Z toho sa následne humor menil na nechutný, smetiskový odpad, ktorého sa každý chce len zbaviť. Hlavne v prvej polovici dominoval spomenutý neúspech, ale keď sa na scéne objavil Vanilla Ice a Adam Sandler a spustil "fľašovú narkózu" v tú chvíľu sa začal obývačkou rozliehať nefalšovaný smiech. Nakoniec nakladačka od kňaza, či oprášenie songu Ice Ice Baby dostala film do priemerného hodnotenia, dávam 50%. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Malarkeyho 5 hviezd ma navnadilo, ale i tak som k tomu pristupoval opatrne, pretože upútavky na Markíze ma až tak nenadchli. Nakoniec sa z toho vykľul zvláštny hybrid , ktorý by mal byť komédiou, ale prisahám, že som sa zchuti nezasmial ani raz. Slabý úsmev spočítam na jednej ruke. Prevažná väčšina vtipov je absolútne stupídna a bohužiaľ mi došlo, že aj takýto je A. Sandler. Reči o tom, kto si práve prdol, kto si vyhoní pri pohľade na 80 ročnú starú babu ma skôr otravovali a prevažnú časť filmu som sa nestačil čudovať, čo za ko..tinu vlastne sledujem. Začal som, tak som to so zaťatými zubami dosledoval, ale som skôr znechutený. Sandlerove komédie Click, 50x a stále prvý raz, a naposledy Skús ma rozosmiať boli vtipné a úspešné aj vďaka tomu, že tam nebol ten prízemne trápny humor. Dabing na Markíze tomu tiež veľmi nepomohol, hlas P. Kočiša Sandlerovi nesedel. U mňa prúser. 40%. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Postavy Danteho (Peter Dante) a Otce Shakalu (Abdoulaye NGom) se objevily již dříve ve filmu Král videoher (2006) (Žralok)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)

Reklama

Reklama