Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 3
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 3

Recenze (104)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nejnovější Dallas se sice zkouší tvářit jako legitimní potomek původního seriálu, ve skutečnosti ale jde o charitativní akci na podporu neherecké omladiny, kterou vykopli z nejnovějšího venezuelského teledíla, a kteří by jinak museli somrat pod mostem nebo šlapat (vodu v dalším díle Aligátora). Udílím 2* za účast Bobbyho, Sue Ellen a kdysi milovaného „Džejára“ (R.I.P.). ()

AD P 

všechny recenze uživatele

9 casti to vyzeralo na skvele hodnotenie (4 hviezdy), ale ta 10.cast to vsetko zabila. Neskutocna zlatanina ! Koho to bol napad ? Podla mna ten dej 10.casti vymyslali par dni pred natacanim. Uplne ma to sklamalo a lutujem ze som tych 10 casti pozrel. Dalsie ma vobec nezaujimaju ! Takze 3 za 9casti a za 10.-TOTALNY ODPAD !!!! ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to více než slušné. Hlavní zaměření: intriky. Dokonce snad i více než v původním Dallasu. JR je pořád bezkonkurenční, takže pro mě má smysl pouze těch prvních 10 dílů. Mladí mi zprvu moc nesedli, ale Bobíkův syn jakoby mu chováním z oka vypadl. S bábama je to už trochu horší, ale co no alespoň Jordana Brewstera nad ostatníma ční. Teda ani ne tak herecky :) ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak tvůrci do "pouhých" deseti dílů dokázali vecpat zápletekco by jiným seriálům stačily tak na 10 řad. Občas to působilo, že to tak dělají s naprostým úmyslem nadnést se nad původní díly. Každopádně i přes to se z toho stal poměrně bizardní, ale zábavný návrat, který určitě stálo za to vidět. J.R. definitivně stále úžasně slizký sympaťák - junior se zatím tváří jako jako solidní nástupce. Uvidíme jak se s tím vypořadá po smrti Hagmana druhá řada. Nejlepší díl: 1x09 - Family Business ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

První řada: Je očividné, že první řada slouží jen jako takové preview k vlastnímu "Dallasovskému ději". Představují se postavy, vytváří se zápletky, založí se nová rodinná firma, o kterou se budou moc zase prát, apod. Co se týče postav, tak si myslím, že syny původních synů vytvarovali dobře tak, aby nebyli nudní, ale zároveň zas jednoduše nepřevzali vše od svých otců (Christopher je takový horkohlavější Bobby, John Ross je zase na vážkách, zda být hodný jako Bobby, nebo zlý jako J.R., ale podoba J.R. nakonec přece jen zvítězí). Co je špatné, tak že na hlavní postavy vybrali strašně podobné typy herců, vystylovaní modelové, což působí strašně nereálně. Kvalita dílů lehce kolísá, celkově ale 4 hvězdy. Jsem rád, že se toho tvůrci nezhostili jako ti, co dělali remake na 21 Jump Street, který s původním seriálem neměl prakticky nic společného. Druhá řada: Tvůrci se velice dobře zhostili nečekaného úmrtí Larryho Hagmana. To patrně urychlilo několik věcí - John Ross se z dílu na díl stal hlavním padouchem a druhá řada měla veliké finále. Celkově si seriál pořád drží stejnou úroveň, takže stále 4*. Třetí řada: Začínám rozpoznávat "ságovité" psaní - začínají se vracet postavy, přidávat vlastnosti jednotlivých postav a stávají se premrštěné události. Sem to asi plynulo (přece jen je to Dallas), ale nic moc. Lepší 3*. ()

Galerie (1 152)

Zajímavosti (9)

  • Linda Gray ztvárnila alkoholičku Sue Ellen natolik věrohodně, že byli někteří diváci přesvědčeni, že je alkoholikem i ve skutečnosti. Přitom se však jedná o abstinentku. Ke skvělému výkonu alkoholem ovládlé osoby se inspirovala i od své matky Marjorii, která začala pít ve chvíli, kdy se musela vzdát baletní kariéry. (Mafyn)
  • Bobby Ewing (Patrick Duffy) zjistí v nové řadě že má rakovinu žaludku, ale ve skutečnosti se s rakovinou krku během natáčení potýkal Larry Hagman, který tuto skutečnost zjistil jen pár dní před začátkem natáčení. (Endiiska)

Reklama

Reklama