W.D. HoganScénář:
Rachelle S. HowieKamera:
Anthony C. MetchieHudba:
Michael NeilsonHrají:
Ed Quinn, Pascale Hutton, Cindy Busby, William B. Davis, Garry Chalk, Ty Olsson, James Kirk, Jessica Parker Kennedy, Michael Adamthwaite, Marsha RegisObsahy(1)
Do ústavu pro duševně choré je poslán novinář, který se snaží ostatní přesvědčit, že se brzy otevře starodávný portál, ze kterého vyleze Behemoth, biblická stvůra, která na svět vypustí svůj hněv. (oficiální text distributora)
se poseru...casting do těhle hoven musí být hotový skvost..plejáda největších kreténů z okresu se seřadí v místním kulturním domě a opakují po režisérovi: sem debil sem debil neumím hrát sem bezcenná troska bla ble bla..a role pak dostanou ti jedinci, kteří po pár hodinách tréninku nejsou schopni vyplodit jedinou souvislou větu..pak hodinu a půl plácaj hovna aby v kulervoucím závěru řekli hlavnímu hrdinovi : musíš ji střelit na hlavu...takže pomodlit,vyblejt a spát.............moje hodnocení = 0 z 10. ()
Jako, možná je to tím, že jsem jen hodinu předtím viděl Válku světů 2, která je zcela otřesná, ale tohle mi tak odpuzující nepřišlo. Behemot vypadal celkem, slušně a to už samo o sobě je na takový film ohromný úspěch. O to je větší škoda, že to byl takový poseroutka a dopadl jak dopadl. A ani postavy tentokrát nebyly retardi, které by člověk nejraději umlátil v 5. minutě filmu, ale až tak v 60. Neznamená to však, že jde o dobrý film. Ve skutečnosti za moc nestojí a hlavně je většinou nudný k ukousání. Opravdu se nepotřebuji opakovaně koukat na roztáčející se lopatky helikoptéry a to, že jedno z největších dramat spočívá ve čtvrthodinové snaze dvojice lidí vyšplhat na malé štafle, mluví samo za sebe. 20% ()
Abych řekl pravdu tak to vůbec k zahozeni není samozřejmě že jsem postrádal nějakou tu pořádnou akci vtip a podobně ale můžu říct že zkoukátelné to samozřejmě bylo efekty byly vcelku dobré až že mně pokaždé bohužel u takových filmu zklame jen to že když se jedna o výbuch je katastrofální. Ale chapadlatec se mi líbil moc ten byl povedenej. ()
A teď to pojďme vzít z pohledu toho zubatého fešáka. To si takhle spím 15 tisíc let, když mě najednou druh vzniklý z opice z ničeho nic probudí. No přiznejme si to, každý bychom byli v takový okamžik trochu rozmrzelí. A tak si vyhlídnu opuštěnou sopku, kde se můžu nadýchat čerstvého vzduchu a trochu se protáhnout. A víte co - ti malí opičáci mezitím všude srandovně pobíhají a hlasitě vřeští, že mi to při mé ranní migráně zrovna dvakrát nepomáhá. Copak toho chci tolik, když bych si dal kafe s dvěma kostkami cukru? Ne! A co místo toho dostanu? Jednu řízenou raketu přímo do krku. To skutečně dobrému trávení příliš neprospívá. A pak, že svět nabízí všem rovné šance k životu. #SaveMonsters ()
Krásná příroda, nuda, nuda, Muž s cigaretou, nuda, nuda, nuda, Nathan Stark z Eureky, nuda, nuda, krásná servírka, nuda, do očí bijící kravina, mírný zájem, nuda, nuda, klišé, klišé, pokus o napětí, nuda, pokus o dramatický závěr, nuda, konec. Jednu hvězdičku dám za známé herce, nic víc si tenhle film nezaslouží. ()