Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (92)

larelay 

všechny recenze uživatele

Milovo hudobno-tanecne vystupenie bolo to najkrajsie surodenecke vyznanie lasky, ake som kedy videla. zasluzenych 5 hviezd, absolutne bez zavahania. Kristen, Luke a Bill, trojka k zulibani. uzasna chemia medzi hercami, vtipne momenty striedali tie vazne, ziadne hluche miesto, ziadne trapnosti, ci zbytocne reci. no nadhera. PS: ten, kto vymyslal cesky preklad by mal bud menej fetovat alebo naopak viac. what the hell? ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Možná to jinak dopadnout nemohlo......... Originální název: The Skeleton Twins. Jako komedie je to slabé a jako drama je to ještě slabší. Vůbec jsem se do příběhu nevžil. Je to nezáživné. CITÁT - Sháním román Daniel Steel......... Proč mě ten konec nepřekvapil? CITÁT - Všechno kadí, že?......... ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těžko definovat, jaká sorta diváků by ocenila schizofrenní drama o dvou narušených sourozencích, z nichž si každý přeje zemřít, ale každý zvolí jinou cestu do Dantova inferna. Obzvláště palčivým se stal fakt neatraktivity hlavní a všude oxidující herečky, jež by se spíše hodila do role dcery v proslulém Turínském koni, jež získal sošku Zlatého Jana Křtitele na každoročním filmovém festivalu v několika akrovém Vatikánu. 40% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od podobně zaměřeného Just Before I Go je cítit větší snaha o přirozenost a nedořečenost, což dělá ze The Skeleton Twins mnohem uvěřitelnější nezávislárnu než zmíněný režijní debut Courteney Cox. Zásadním prvkem je i ústřední herecká dvojice. Wiig svojí polohou sice příliš nepřekvapuje (žena ve středních letech, která hledá, ale vlastně neví, co chce), zato Hader ano. Svým uměřeným a komplexním výkonem dokazuje, že zvládá i dramatické role. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hezká sourozenecká dynamika krášlí (další v řadě) nezávislou vztahovou dramedii o dvojici lůzrů ve středním věku, ztroskotanců na pokraji sebevraždy. Zdánlivě bez objektivních důvodů unavení životem, který je deprimuje, svou uzavřeností a neupřímností (občas se chovají jak sobecké děti) zraňují nejen sebe samé. Ve výsledku ale vznikl filmek milý a shovívavý, se skvělými hereckými výkony. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama