Obsahy(1)
50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)
Recenze (80)
Srovnání s českou verzí se přímo nabízí, podle mě za ní ta slovenská výrazně zaostává, a to kvůli postavě šéfkuchaře. Na rozdíl od Pohlreicha není Žídek vtipný, má nulové charisma a celý pořád kvůli tomu tak trochu připomíná leklou rybu, i když v jádru je to dobrý formát. K tomu to jeho z českých úst strašně směšně znející "hej" za každou třetí větou... Takhle ne. ()
O jednu hviezdičku viac práve za to, že je to bez Polreicha a jeho blbých kecov... Tam, kde sa Polreich nevie vymáčknout a preto povie Ty vole, prípadne niečo horšie, vie Žídek presne formulovať a povie len to, čo treba počuť. A naozaj sa dá odkukať, ako čo variť, a nie ako naštvať alebo rozplakať ľudí. ()
Řeknu to asi takhle. Jaroslav Žídek je sympaťák, trochu nechápu, proč Slováci nemají svého šéfa, proč využívají našeho. Nicméně jeho největší slabinou je to, že je příliš hodný a slušný. Jeho výhodou je, že pojímá restauratérství komplexně, že učí jak nalévat víno, jak prostírat stoly, jak se má chovat obsluha atd. --- Tedy to, co by měl každý vyučený člověk znát! ... Jako pořad je pro mě bohužel průměrný, protože jsem si zvykl na šmrnc, spád, zábavu i napětí, které u nás zajišťuje Pohlreich. ()
Pan Žídek na to jde jinak a já to oceňuji. Vulgarismy p. Pohlreicha nejdřív pobavili, ale postupem času nudí. Slovenská verze je více o vaření a méně o osobní prezentaci a show. Těm co nadávají, že to od nás Slováci okopírovali a zdaleka nemají na náš originál vzkazuji, že Ano šéfe není originálním pořadem ale formátem převzatým. Venku to fungovalo dávno předtím než jsme o Ano šéfe slyšeli. ()
TV pořad. Co na to říct. Některé díly jsou koukatelné. Vybavuje se mi hlavně díl ze školní jídelny. Nicméně sledovat slovenskou verzi Pohlereichovi české verze, bylo zvláště v roli mistra amolety Jaroslava Žídka, místy velice bizarní, zvláště, když se snažil (jakožto Čech) komolit slovenštinu, aby zapadal mezi místní hospodskou chásku. | Průměr: 40% | ()
Galerie (12)
Photo © TV JOJ
Zajímavosti (3)
- Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
- První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
- Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
Reklama