Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

sehe 

všechny recenze uživatele

Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Je to vysoce hodnotný, zajímavý, dobře dělaný a užitečný pořad. Když navrch pobaví, není co řešit. Do bezvědomí srovnávat Žídka s Polreichem mi nepřipadá úplně optimální způsob hodnocení pořadu. Já si na sympatickém projevu Jaroslavova Žídka cením, že ukazuje, že to jde i bez vulgarit a stesávání těch, které mají ve své moci (naše národy mají zřejmě slabost pro lidi, kteří mají přebujelé ego).:-) Sic úplně nerozumím tomu, když už Áno, šéfe "nešéfuje" Polreich, proč producenti pořadu neobsadili Slováka. Tím neříkám, že pan Žídek slovenské kuchyni nerozumí nebo ji nedokáže ocenit... Jen by mi to přišlo stylovější a byl bych ušetřen poněkud nemotorného napodobování slovenštiny... (nic ve zlém, lidé s dobrým hudebním sluchem k tomu prý mají více sklony);-)... Ale to je asi tak jediné, co bych Šéfovi slovenské verze vytkl. SK klonu pořadu držím palce stejně jako tomu CZ - aby se mu dařilo bavit a napravovat špatnou gastronomii a ukazovat lidu, že to jde i jinak a že si host restaurace nemusí na talíři všechno nechat líbit:-) ()

Reklama

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Neúnavný brainwashing o nekonečném vaření a kurvení výživových hodnot jídla a oceňování restaurací, kde bych nenechal zdarma najíst ani smradlavého mongola z ulice, musel probíhat i na východ od Brna, v krajině oněch vtipně skoro-česky mluvících podtatranů. Nemáte vlastního kuchařa? Nevadí! Jebněte tam českého, a ono se to ve výsledku ztratí. Stejně se budou dokola řešit úplně stejný hovna a ještě po vzoru české produkce se vypípají všechna sprostá slova, aby se při nějaké obyčejné prdeli, občas znějící píče, nekončící spršce hoven a úlevných kurev a kokotů, nějaký stále pro daný pořad nezletilý fracek v šoku nepřibarvil proudem snad ještě hnědého převařeného oběda své nedávno koupené trenky s ksichtem právě vycházející popové kvazi-hvězdy. Jestliže už jste podobná slova schopni ustát, dozráli jste patřičného věku, a udržíte tak svěrač dostatečně stažený, zahltí vaše zvukovody opět jen další ústavičné pípání u obsahu jinak zcela nezajímavého, s absencí jakékoliv přijatelné informace k výživě samotné. Celé je to pouhou kopií odpadu, která nemůže skončit jinak než hlubším odpadem a Jaro tomu napříč díly rozhodně nepomáhá. ()

frxXx

všechny recenze uživatele

pán Židek nieje len skvelý kuchár ale aj manažér. Dokáže nakopnuť ľudí, usmerniť ich a má aj skvelé nápady. Je niekedy smutné vidieť ako na slovensku rozmýšľa drobný podnikateľ a zákazník. Momentálne asi jedina televízna relácia ktorá ma baví a ktorú sledujem. Dúfam že trochu pootvorí oči slovenkým reštauratérom. Mne už otvorila, keď si niekam sadnem nehladám hňeď podľa ceny pizzu alebo vyprážaný rezeň :). Radšej si za kvlaitu priplatíť ako dať "hovno" málo.:) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle. Jaroslav Žídek je sympaťák, trochu nechápu, proč Slováci nemají svého šéfa, proč využívají našeho. Nicméně jeho největší slabinou je to, že je příliš hodný a slušný. Jeho výhodou je, že pojímá restauratérství komplexně, že učí jak nalévat víno, jak prostírat stoly, jak se má chovat obsluha atd. --- Tedy to, co by měl každý vyučený člověk znát! ... Jako pořad je pro mě bohužel průměrný, protože jsem si zvykl na šmrnc, spád, zábavu i napětí, které u nás zajišťuje Pohlreich. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama