Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Butler jako sexuální štvanec a zoufalé MILFKY...Absolutně zbytečný film, kde je na rodinou podívanou příliš nadržených samiček a na sportovní film málo kopanců do holeně...Romantika zase plná klišé a tušeného konce... V koukatelné rovině celek udržuje především charisma všech přizvaných, a že jich bylo :) ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sice všichni nadávají na mnoho cliché scén, ale mě tento pohodový snímek bavil většinu stopáže (především první hodina je hodně povedená, kde těch šablonovitých věcí je ještě minimum). Hlavní devízou filmu je mnoho známých herců. Jinak snímek stojí zejména na Butlerovi a jeho fotbalovém projevu. Není to komedie, ale rodinný film s romantickým nádechem. Film mezi 3/4 hvězdami, poněvadž hlavní postava hrála za FC Liverpool, tak zůstanu ještě u 4 hvězd:o)). ()

Reklama

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tož průměrná romantická komedie s happy endem, která je naštěstí podána v zábavném obalu. Sem tam musí divák vytrpět hluchá místa, ale opravdu to muselo mít dvě hodiny? Třikrát se film zoufale nabízel ke konci a ono pořád nic. Dostat to do ruk já, tak z toho sestříhám 75-ti minutovku. Navíc film nedokáže diváka emocionálně provázat s hlavní dvojkou (otcem a synem), takže další mínus, a aby to nebylo málo, tak jako jediná postava se mi líbil Dennis Quaid. Znovu bych to vidět nechtěl. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, toto Butlerovi sedí. Škoda, že je to až príliš nenáročná a priamočiara zabáva bez nejaké lepšieho nápadu, lebo povedzme si to na rovinu, bez toho hereckého obsadenia by to bola nuda. Ono je to svojím príbehom a humorom nuda vlastne tak či tak, ale tie známe xsichty potešia a dokážu film potiahnuť. 65% - 3* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kdeže...možná pár lehce úsměvných momentů. Sportovní? Pokud pominu, že uvidíme několik gólů, které dají děti, jejichž trenérem se stane bývalý fotbalista, tak žánr sportovní je dost mimo. Romantický? Jasně!!! To je to jediné, co v tomto filmu funguje. Drama? Když je to romantické, tak to musí být i drama, to dá rozum. Takže co? Je to koukatelné? Ale jo, je. Ale není to zásluhou účasti hvězd jako: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones. Jejich přítomnost je zcela zbytečná, nevyužitá a pro mě nepochopitelná. Proč se na takový film dívat? 1. Nic lepšího v TV nedávají (máte základní nabídku programů, nefunguje přepínání programů, netušíte, že lze mezi programy přepínat, rozbil se vám se set top box...). 2. Žehlíte si průšvih u drahé polovičky (a dnešní fotbal si stejně tajně nahráváte). 3. Jste prostě romantik /-tička. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)

Reklama

Reklama