Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

Flego 

všechny recenze uživatele

Čo má spoločné slovenská prostitútka, anglicky biznisman, francúzsky moslim, nešťastná brazilčanka, ruský mafián či americký otec nezvestnej dcéry ? Na prvý pohľad nič, pokiaľ sa ich cesty hračkou osudu neprepletú... O tom je tento navýsosť zaujímavý snímok, je o cestách, ktorými sa vydávame na púť životom a tie cesty sa prelínajú. Bizarné osudové stretnutia sú natočené s odstupom, nikto nikoho nesúdi a okrem svetových hviezd v epizódnych úlohách máme možnosť vidieť aj slovenské herečky. Predely medzi jednotlivými scénami sú vkusne oddelené hudobnými vstupmi, ktoré len dotvárajú celkovú atmosféru. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi tou najpozitívnejšou vecou na tomto snímku bolo vidieť hrať slovenské herečky po boku so známymi americkými hercami. Film ako celok ma však veľmi nenadchol. Pointa a celkovo scenár sa mi zdali ploché a nevýrazné, vlastne dokopy nevypovedali nič, z čoho by som mal padnúť na riť. Dramatický náboj je tu tiež neznáma vec. Skôr to často skĺzavalo k nude a šedivej priemernosti. Po technickej stránke nemám námietky. 60/100 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Fernando Meirelles se pustil do trochu jiných vod, než jsme u něj byli zvykem. Na podobné filmy, kde figuruje spousta "hlavních" postav, a celý příběh je vlastně mnoho linií různé pospojovaných, se musí docela opatrně - aby z toho nebyl chaotický spletenec - ale když se to podaří, tak vznikají dílka jako je Láska nebeská, Magnolia nebo třeba Intermission. 360 ale zůstal někde na půl cesty - kdy některé příběhové linie jsou absolutně o ničem, nudné a zbytečné (žena ruského bodyguarda a zubař), a některé jsou naopak tak skvělé, že jim to, být pouhou linií ve filmu trochu uškodilo (propuštěný trestanec (Ben Foster) a brazilská dívka). Trochu mne i mrzí, že Meirelles nevyužil herecký potenciál jaký měl k dispozici (Anthony Hopkins jakžtakž, ale Jude Law ani Rachel Weisz nemají žádný velký prostor k realizaci). Ač se z mého komentáře může zdát že se mi film nelíbil, tak tomu není - jen si myslím, že má očekávání byla o něco větší... ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Co naplat, že osudy jsou poměrně nezvykle propleteny, když ani za 40 minut režisér nepředstaví všechny hlavní postavy a pak se navíc věnuje i dalším vedlejším, že jejich počet přesahuje do druhé desítky. Jako první půlka celku by to snad šlo, protože mnoho motivů zůstává dle mého nedořešených; navíc film postrádá gradaci a napětí, takže paradoxně to, co se mi jako protipól Iñárritua zprvu líbilo, nakonec nesnese srovnání s první třídou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama